Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:39
Buna fetelor! Am avut un vis ciudat acum cateva seri...ma sunase "prietenul" meu si mi-a spus ca se duce la un gratar cu taicasu,la un prieten,ceea ce se si intampla in vara...Dupa cateva ore,noaptea,ma suna,se auzea muzica,era in masina.Mi-a spus ca se plimba si era prin fata casei si de aia m-a sunat.Eu am iesit afara..am vazut ca masina era plina si l-am intrebat de unde s-au adunat atatia.Mi-a zis ca defapt au fost vreo 20 la acel gratar si o singura fata...care statea si pe scaunul din fata,in brate la unu,dar cu spatele.L-am intrebat ce treaba are cu ea,de ce sta in fatza,daca s-a bagat cumva in seama cu ea..mi-a spus ca nu,am intrebato si aia,la fel,aceleasi raspunsuri,insa unul din masina mi-a spus ca nu e asa si ca au stat impreuna toata seara.Aia era imbracata in colanti din latex si un tricou deschis la culoare."Prietenul: meu purta ochelari,am intrebat unde se duc si a zis ca o duc pe aia acasa,ca sta pe undeva langa iasi si o cearta ai ei daca nu se duce pana dimineata.Mi s-a parut foarte suspect,m-am enervat foarte tare,am dato pe aia jos din masina si am batuto foarte tare.Toti stateu si se uitau,nu s-a bagat nimeni,chiar si parintii mei erau,dar nu au intervenit.Dupa ce m-am saturat de dat in aia,m-am urcat in masina si l-am intrebat daca mai suntem impreuna.A dat din umeri "nu stiu".Si-a dat ochelarii jos si nu era iubitul meu..era un baiat,pe care il stiu dar cu care nu am absolut nicio treaba.Totusi eu tot visul am avut impresia k e iubitul meu,asta fara sa-i vad fata,i-am spus ca il iubesc si ca i-am aratat asta.In final se uita la mine..cu mila,duios si m-am trezit.Am uitat sa mai zic ca AIA era blonda(nu am nimic cu fetele blonde) iar masina era de lux,crem.
Sincer m-a cam bulversat visul si vroiam sa va intreb ce parere aveti,si ce credeti ca inseamana..m-am trezit foarte speriata
mai ales ca in ultima vreme nu prea mai merge relatia,chiar daca sunt cu el de 2 ani si ceva,nu prea mai avem timp unul de altul,eu fac prostii care chiar nu-si au rostul,el le interpreteaza cum vrea..intelege ce vrea...si tot asa
Sincer m-a cam bulversat visul si vroiam sa va intreb ce parere aveti,si ce credeti ca inseamana..m-am trezit foarte speriata