Setari Cookie-uri

de ce bat campii?

Expresia mea preferata " a bate campii " sau " ceata totala". Ma caracterizeaza in totalitate...
Ma intreb..De ce scriu?Pt ca simt nevoia ca cineva sa stie...Dar nu cei care ma cunosc...
Oare cum am ajuns aici? In aceasta situatie?
Am viata mea , care o credeam aproape perfecta, sot , copil, casa, cariera...Era Ok.
Pana cand universul meu "perfect" a fost sfarmat...
A inceput ca si o joaca...In stilul caracteristic de a bate campii, nu mi-am dat seama cand a fost trecuta granita dintre joaca zilnica si ....Habar nu am cum sa caracterizez relatia de acum...
Exista oare o criza a varstei de 30 ani? Atatia am???????? Cand au trecut? Eu inca ma mai simt copilul care are lumea la picioare si tot timpul din lume inainte...
Problema mea e ca nu vreau sa insel....nu mi-a trecut niciodata prin cap asta....Dar acum simt nevoia acuta sa il simt langa mine....Sa ii simt mainile pe corpul meu, sa ii simt buzele...
Cateodata am impresia ca totul e un vis...Eu nu as face niciodata asta , dar totusi o fac...Ma simt vinovata dar totusi astept fiecare noua zi ,cu inflacarare...
Imi e teama de cum v-a fi sfarsitul....voi suferi....dar poate merita....
Cateodata imi dau seama ca viata nu e totusi doar un JOC, ca timpul nu le rezolva pe toate,ca
Nu v-a intelege nimeni nimic, din ce am vrut sa scriu ....
Poate voi fi doar judecata pentru faptul ca am batut campii, intr-o ceata totala
prety2005
Postat pe 28 Ianuarie 2011 23:25
Ba, culmea ca intelegem ce scrii:)))..........nu bati campii, esti un pic tzacanita la cap......probabil ca n-ai citit la vremea lor......povesti:)))
Bine, nu-i treaba mea asta, dar daca tot ceri pareri, ia-le caatare:)).......nu-s judecati, ca sa zic asa.
Criza la 30 de ani?
Nu, nu exista.......esti o plictisita.....atat tot...crizele varstei sunt motive de a da vina pe nimeni si nimic, stii, cand omul fuge de responsabilitati:))....da vina pe " zei".
O femeie cu copil, sot si cariera nu are timp de vise......in fine, e treaba ta.
Cand ti trezi din visele tale, ii face un BuFFF si totul in jurul tau se va narui.............
Succes.....si te asteptam la " sesiunea".......de pe kudika: " m-a parasit, si nu stiu de ce.......eu sunt o fata buna, dar neinteleasa.....avem copil si nu-i pasa de familia noastra........ajutati-ma"
Succes madam la aberatii.......p'acilea.
stem_29
Postat pe 29 Ianuarie 2011 00:42
...oare de ce nu-mi pare straina povestea?
kudika195501
Postat pe 29 Ianuarie 2011 02:35
Tu singurica ai ales sa-ti strici viata aia perfecta de care vorbeai(care dupa parerea mea nu prea era perfecta) pentru un simplu joc,daca se merita sau nu o sa iti dai seama in curand.
Barbie30_
Postat pe 29 Ianuarie 2011 04:43
De la: prety2005, la data 2011-01-28 23:25:10
A inceput ca si o joaca...In stilul caracteristic de a bate campii, nu mi-am dat seama cand a fost trecuta granita dintre joaca zilnica si ..


Si daca tot e o joaca, de ce naiba nu-ti iei jucariile si pleci?
Nu stiu daca-i real, daca-i virtual (barbatul asta), dar chiar atat de incapabile sunteti sa nu puteti spune NU? MaI ales ca-i vorba doar de hormoni INCA. Nu te-a atins, nu ti-a soptit vorbe dulci la ureche, doar bate din gene. Momai sunteti unele dintre voi.

N-am nimic cu alea de spun: "mai frate, n-am rezistat, am sarit pe el, am facut-o ca-n filme, asta e!" Dar cand vad lesinate din astea cu copil si barbat acasa, pupeze din astea care n-au nimic a reprosa sotului si vietii in general, asadar. cand vad femei ca tine, mi se face greata.
Si n-ai decat sa bati campii cat vrei la figurat, sa vezi ce-o sa-i mai bati si la propriu cand ti-oi distruge si bruma de liniste pe care o ai.
rashela
Postat pe 29 Ianuarie 2011 06:07
Da, am mai auzit povesti de genul... Femei sau barbati, e in firea noastra sa ne indragostim. Probabil vrei sa-ti testezi puterea de cuceri. Exact cum am mai spus( altui deschizator de topic...), invata sa-ti tii in frau sentimentele, pentru ca daca mergi mai departe, nu vei mai avea liniste; poate nu vei suferi, poate il vei cuceri si atat...iti va trece..dar sentimentul de vinovatie nu-ti va da pace o buna perioada. Nu se merita..sigur ca inca poti cuceri, nu-i nevoie sa ti-o demonstrezi.
mimi_ca29
Postat pe 29 Ianuarie 2011 07:54
Intradevar nu am citit povestii la varsta la care trebuia...M-am indragostit nebuneste la 16 ani...si de atunci sunt cu sotul meu...Nu spun ca a fost singurul barbat din viata mea....ca sa nu intelegi gresit...
Dar nu am inselat....pana acum...
Tacanita am fost de cand ma stiu...
Nu pot sa iau viata in serios....pt ca asta ar insemna sa traiesc intr-o lume care nu mi-ar place...
Sunt omul care refuza sa se uite la stiri...Ma lasa rece partea serioasa a lumii.
Prefer vara , soarele....
prety2005
Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:34
...cati ani are copilasul?



(app cauta te rog in lada cu scrisori)
kudika195501
Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:39
Si daca NU vreau sa imi i-au jucariile si sa plec?
Daca vreau sa simt ca traiesc....Intradevar nu am ce sa ii reprosez sotului meu...Si daca voi suferi, desi nu v-a fi cazul , dupa ce se va sfarsi totul, cu acest barbat care nu e catusi de putin VIRUAL, v-a fi problema mea...
Nu am cerut sa fiu judecata...Si sincera sa fiu nici macar nu imi pasa de cele care ma judeca...
Am ajuns unde sunt astazi prin fortele propri...Si te asigura ca nu am inselat, nu am mintit ...
Si nu imi pasa catusi de putin daca ma crezi sau nu...
Nu iti inteleg invidia...
Prefer stilul meu decat acela acru...al tau
Fara suparare...
prety2005
Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:40
Asta nu conteaza...Pt ca daca eu am luat-o pe langa, daca am inceput sa bat campii, te asigur ca nici el, nici sotul meu nu vor avea de suferit absolut deloc...
Si imi pare rau...
Nu vreau sa par o neinteleasa...
Nu imi voi lasa familia...Nu voi fugi in lume....nu voi face crize de personalitate....
Sunt in ceata totala...dar ceata aceasta e in sufletul meu...nimeni in afara de voi care ati inceput sa aruncati cu BOLOVANI...nu v-a stii de povestea mea...Lumea reala in care traiesc ma vad la fel.Si asa voi ramane.
Nu zic ca joc teatru...Dar nu imi permit sa imi arat sufletul...Sau defapt aceasta parte a sufletului...
prety2005
Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:45
Ce naiba o tot dati cu "nu am cerut sa fiu judecata"? Adica trebuie musai sa fiu de acord cu tine, cu ceea ce faci si sa te aplaud? Asta-i parerea mea despre ceea ce ai postat tu aici, n-are nicio legatura cu tribunalul, fie el la figurat sau real. Ete fasss! Cum vi se spune ca nu-i corect ce faceti, cum veniti si spuneti: n-am cerut sa fiu judecata! De parca mi-ar pasa mie unde vei ajunge si ce se va alege de viata ta.
Ai ajuns aici prin forte proprii? Adica UNDE? Ca nu te cunosc, nu te voi cunoaste in veci si poti sa-mi insiri o lista cu toate vilele si masinile pe care le ai in garaj. Ei si? Si ce legatura are ca vrei sa te culci cu alt barbat, locul undei ai ajuns prin forte proprii???
Asa cum am spus, veniti aici cu povesti de toata jena, transpirand camasa pe voi dupa alti barbati, cereti pareri sau sfaturi pe care nu dati doi bani, vreti doar aprobare, indiferent cat de moral sau nu, este ceea ce faceti si dispareti dupa trei postari unde sunteti criticate.

Ete, de-aia nu dorm eu ca tu ai alt stil! La care stil te referi, ca n-ai vorbit decat de hormoni pana acum?
rashela
Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:52
Cred ca trebuie sa te gandesti foarte bine inainte sa faci pasul asta.
Sunt putine femei care inseala doar de dragul de a insela si apoi se intorc acasa ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Asta e mai degraba pentru barbati...ei pot doar sa faca sex si sa nu ii afecteze in plan sentimental...si sa isi duca viata mai departe fara sa se vada acasa vreo diferenta.
Pe cand cu noi femeile e un pic mai complicat...majoritatea (nu toate ce e drept) in momentul in care inselam punem suflet...si de asemenea ca sa inselam ni se aprind calcaiele si ajungem sa nu mai traim decat pentru clipa aia in care il vom avea pe EL ...cel la care visam. Si il avem (sa presupunem) e! din momentul ala eu cred ca nu mai suntem la fel...ne schimbam...nu ne mai putem concentra la ce inseamna ''acasa'' si familie.
Daca vei ajunge la ''visul tau'' si se va consuma, probabil ca acasa nu vei mai fi tu cea pe care o stia familia ta. Iar daca sotul tau te cunoaste suficient, isi va da cu siguranta seama...Si atunci cum poti sa spui ca nu vei suferi...ca nu va fi cazul?!? eu cred ca va fi ...vei suferi pe de o parte ca te vei simti prizoniera in propria ta familie...cand de fapt tu vrei sa-ti traiesti viata langa EL si in plus vei suferi daca sotul tau va realiza ce si cum (ca doar nu crezi ca o sa te ierte fara sa clipeasca si fara sa comenteze).
Gandeste bine ce iti doresti...ca s-ar putea sa ti se intample.
Bafta multa.
pinguina
Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:55
negura totala.Ceata e putin spus.
Tanti cu ceato-negura,ce-ai vrea sa-ti raspunda oamenii? -cred ca realizezi ca te-am felicita cu totii,dar avem o mica jena,d-aia cu moralitatea parinteasca...
nicossia
Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:58
Rog opinia unui specialis pentru cazul de fata.


Sic_Cogito, ai putea spune ceva pe tema acestui caz si topic?
kudika195501
Postat pe 29 Ianuarie 2011 12:39
De la: prety2005, la data 2011-01-29 11:34:51Intradevar nu am citit povestii la varsta la care trebuia...M-am indragostit nebuneste la 16 ani...si de atunci sunt cu sotul meu...Nu spun ca a fost singurul barbat din viata mea....ca sa nu intelegi gresit...
Dar nu am inselat....pana acum...
Tacanita am fost de cand ma stiu...
Nu pot sa iau viata in serios....pt ca asta ar insemna sa traiesc intr-o lume care nu mi-ar place...
Sunt omul care refuza sa se uite la stiri...Ma lasa rece partea serioasa a lumii.
Prefer vara , soarele....


esti fericita ?
Histria
Postat pe 29 Ianuarie 2011 12:57
De la: pinguina, la data 2011-01-29 11:55:16Cred ca trebuie sa te gandesti foarte bine inainte sa faci pasul asta.
Sunt putine femei care inseala doar de dragul de a insela si apoi se intorc acasa ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Asta e mai degraba pentru barbati...ei pot doar sa faca sex si sa nu ii afecteze in plan sentimental...si sa isi duca viata mai departe fara sa se vada acasa vreo diferenta.
Pe cand cu noi femeile e un pic mai complicat...majoritatea (nu toate ce e drept) in momentul in care inselam punem suflet...si de asemenea ca sa inselam ni se aprind calcaiele si ajungem sa nu mai traim decat pentru clipa aia in care il vom avea pe EL ...cel la care visam. Si il avem (sa presupunem) e! din momentul ala eu cred ca nu mai suntem la fel...ne schimbam...nu ne mai putem concentra la ce inseamna ''acasa'' si familie.
Daca vei ajunge la ''visul tau'' si se va consuma, probabil ca acasa nu vei mai fi tu cea pe care o stia familia ta. Iar daca sotul tau te cunoaste suficient, isi va da cu siguranta seama...Si atunci cum poti sa spui ca nu vei suferi...ca nu va fi cazul?!? eu cred ca va fi ...vei suferi pe de o parte ca te vei simti prizoniera in propria ta familie...cand de fapt tu vrei sa-ti traiesti viata langa EL si in plus vei suferi daca sotul tau va realiza ce si cum (ca doar nu crezi ca o sa te ierte fara sa clipeasca si fara sa comenteze).
Gandeste bine ce iti doresti...ca s-ar putea sa ti se intample.
Bafta multa.


dragut rezumatul
Histria
Postat pe 29 Ianuarie 2011 13:01
De la: prety2005, la data 2011-01-29 11:40:12Si daca NU vreau sa imi i-au jucariile si sa plec?
Daca vreau sa simt ca traiesc....Intradevar nu am ce sa ii reprosez sotului meu...Si daca voi suferi, desi nu v-a fi cazul , dupa ce se va sfarsi totul, cu acest barbat care nu e catusi de putin VIRUAL, v-a fi problema mea...
Nu am cerut sa fiu judecata...Si sincera sa fiu nici macar nu imi pasa de cele care ma judeca...
Am ajuns unde sunt astazi prin fortele propri...Si te asigura ca nu am inselat, nu am mintit ...
Si nu imi pasa catusi de putin daca ma crezi sau nu...
Nu iti inteleg invidia...
Prefer stilul meu decat acela acru...al tau
Fara suparare...


Egoista, imatura, creier de gaina, hormoni incinsi, satula de prea mult bine.Plictisitor prea mult bine.

Postat pe 29 Ianuarie 2011 13:59
De la: scorpio67, la data 2011-01-29 13:59:23
De la: prety2005, la data 2011-01-29 11:40:12Si daca NU vreau sa imi i-au jucariile si sa plec?
Daca vreau sa simt ca traiesc....Intradevar nu am ce sa ii reprosez sotului meu...Si daca voi suferi, desi nu v-a fi cazul , dupa ce se va sfarsi totul, cu acest barbat care nu e catusi de putin VIRUAL, v-a fi problema mea...
Nu am cerut sa fiu judecata...Si sincera sa fiu nici macar nu imi pasa de cele care ma judeca...
Am ajuns unde sunt astazi prin fortele propri...Si te asigura ca nu am inselat, nu am mintit ...
Si nu imi pasa catusi de putin daca ma crezi sau nu...
Nu iti inteleg invidia...
Prefer stilul meu decat acela acru...al tau
Fara suparare...


Egoista, imatura, creier de gaina, hormoni incinsi, satula de prea mult bine.Plictisitor prea mult bine.



anastasia_m
Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:20
De la: prety2005, la data 2011-01-29 11:45:22Asta nu conteaza...Pt ca daca eu am luat-o pe langa, daca am inceput sa bat campii, te asigur ca nici el, nici sotul meu nu vor avea de suferit absolut deloc...
Si imi pare rau...
Nu vreau sa par o neinteleasa...
Nu imi voi lasa familia...Nu voi fugi in lume....nu voi face crize de personalitate....
Sunt in ceata totala...dar ceata aceasta e in sufletul meu...nimeni in afara de voi care ati inceput sa aruncati cu BOLOVANI...nu v-a stii de povestea mea...Lumea reala in care traiesc ma vad la fel.Si asa voi ramane.
Nu zic ca joc teatru...Dar nu imi permit sa imi arat sufletul...Sau defapt aceasta parte a sufletului...

nu sunt psiholog, dar citind toate postarile tale, pot sa spun ca ai o problema...probabil ca si tu o constientizezi, dar ai reusit cumva s-o ascunzi...iti este frica sa-ti arati adevarata fata...probabil ca daca ai iesi cu mai mult curaj din balonul tau de sapun, ai realiza ca viata nu merita traita in minciuna sau falsitate...de fapt asta este ceata ta
miss_darine
Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:25
De la: prety2005, la data 2011-01-29 11:45:22Asta nu conteaza...Pt ca daca eu am luat-o pe langa, daca am inceput sa bat campii, te asigur ca nici el, nici sotul meu nu vor avea de suferit absolut deloc...
Si imi pare rau...
Nu vreau sa par o neinteleasa...
Nu imi voi lasa familia...Nu voi fugi in lume....nu voi face crize de personalitate....
Sunt in ceata totala...dar ceata aceasta e in sufletul meu...nimeni in afara de voi care ati inceput sa aruncati cu BOLOVANI...nu v-a stii de povestea mea...Lumea reala in care traiesc ma vad la fel.Si asa voi ramane.
Nu zic ca joc teatru...Dar nu imi permit sa imi arat sufletul...Sau defapt aceasta parte a sufletului...

...ceea ce spui e starea initiala...actuala...sunt sigur ca pe parcurs vei gasi "motiv(atii)e"
kudika195501
Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:27
De la: prety2005, la data 2011-01-28 23:25:10Expresia mea preferata " a bate campii " sau " ceata totala". Ma caracterizeaza in totalitate...
Ma intreb..De ce scriu?Pt ca simt nevoia ca cineva sa stie...Dar nu cei care ma cunosc...
Oare cum am ajuns aici? In aceasta situatie?
Am viata mea , care o credeam aproape perfecta, sot , copil, casa, cariera...Era Ok.
Pana cand universul meu "perfect" a fost sfarmat...
A inceput ca si o joaca...In stilul caracteristic de a bate campii, nu mi-am dat seama cand a fost trecuta granita dintre joaca zilnica si ....Habar nu am cum sa caracterizez relatia de acum...
Exista oare o criza a varstei de 30 ani? Atatia am???????? Cand au trecut? Eu inca ma mai simt copilul care are lumea la picioare si tot timpul din lume inainte...
Problema mea e ca nu vreau sa insel....nu mi-a trecut niciodata prin cap asta....Dar acum simt nevoia acuta sa il simt langa mine....Sa ii simt mainile pe corpul meu, sa ii simt buzele...
Cateodata am impresia ca totul e un vis...Eu nu as face niciodata asta , dar totusi o fac...Ma simt vinovata dar totusi astept fiecare noua zi ,cu inflacarare...
Imi e teama de cum v-a fi sfarsitul....voi suferi....dar poate merita....
Cateodata imi dau seama ca viata nu e totusi doar un JOC, ca timpul nu le rezolva pe toate,ca
Nu v-a intelege nimeni nimic, din ce am vrut sa scriu ....
Poate voi fi doar judecata pentru faptul ca am batut campii, intr-o ceata totala

nu stiu cine esti... dar te-am (")citit(") si am ajuns la concluzia ca.... te 'joci" de-a mine... esti mai mult decat reflexia mea intr-o oglinda iar acele cuvinte pe care le-ai folosit, scrise cu majuscula, ma indreptatesc sa afirm asta! oricum, succes in contiuare!
e totusi foarte interesant ceea ce ai facut si iti apreciez ideea. dar it spun FOARTE CLAR ca la mine este o ceata... cat se poate de reala si, ma repet, nu am postat doar de dragul de-a posta ori de a "bate campii" cum probabil incerci sa faci aluzie... sunt curios oare ce ar spune kudika_pudika...
dziulyk
Postat pe 29 Ianuarie 2011 16:44
Am revenit...Habar nu aveam aseara ca se v-a ajunge aici...
Nu ma cunoasteti...La pariu cu oricare dintre voi , ca daca le-ati cere parerea despre mine celor care ma cunosc , ati ramane masca...
Nu sunt , citez:"Egoista, imatura, creier de gaina, hormoni incinsi, satula de prea mult bine.Plictisitor prea mult binea a."
Din contra, dar nu am de ce sa demonstrez nimanui nimic...
Im momentul in care am afirmat ca am ajuns unde sunt prin fortele proprii , am vrut sa demonstrez altceva, nicidecum , sa ma laud , cum scria una dintre voi...Am vrut sa demonstrez CARACTERUL...
Plictisita de prea mult bine?Nu cred...Pt ca zi de zi sunt intr-o continua miscare...Sunt mama,sotie ,gospodina .plus cele 8 ore de birou...Poate de aceea , din incercarea de a le face toate cat mai bine, sunt si in ceata permanenta de care vorbeam...
Nu cer , nimanui sa ma aprobe...Nici eu la randul meu nu as aproba pe cineva care ar fi in cazul meu...
Dar nici nu as arunca cu bolovani...
Cartea mea , de capatai,este Arta Conversatiei...Si cu asta poate am spus multe...pt cele carea au citit-o...
Cineva ma intreba daca sunt fericita...DA sunt...
Si poate daca maine ar trebui sa o iau de la capat,aceleasi lucruri le-as face...
Spre deosebire de majoritatea, eu am avut curajul sa pun pe masa un subiect TABU..
Nu m-am aruncat cu capul in fata...Il cunosc de aproape 3 ani...Deci nu e vorba de hormoni...Nu va inchipuiti ,nici ca in acest timp am fost indragostita de el...
In ceata mea , nu am vazut ca defapt cineva imi da sufletul lui.
Un lucru va mai cer...Nu schimbati placa...Nu va apucati acum sa il invinovatiti pe el...Pt ca eu initial am facut-o..Si degeaba...Pt un tango e nevoie de 2.
Asta sunt eu....

prety2005
Postat pe 29 Ianuarie 2011 19:53
Nu,nu voi gasi motive ...Ma cunosc indeajuns de bine...Spre deosebire de alti stiu foarte bine cine sunt...

prety2005
Postat pe 29 Ianuarie 2011 19:55
Cred ca parerea lui Darine e cea mai reusita si "profesionista"
kudika195501
Postat pe 29 Ianuarie 2011 20:02
De la: kudika195501, la data 2011-01-29 20:02:18Cred ca parerea lui Darine e cea mai reusita si "profesionista"


poti sa mai zici odata!
pickard
Postat pe 29 Ianuarie 2011 20:06
De la: pickard, la data 2011-01-29 20:06:04
De la: kudika195501, la data 2011-01-29 20:02:18Cred ca parerea lui Darine e cea mai reusita si "profesionista"


poti sa mai zici odata!

ok...parerea lui Darine e cea mai realista !
kudika195501
Postat pe 29 Ianuarie 2011 20:10
De la: prety2005, la data 2011-01-29 19:55:52Nu,nu voi gasi motive ...Ma cunosc indeajuns de bine...Spre deosebire de alti stiu foarte bine cine sunt...



esti sigura de asta? daca raspunsul este da....inseamna ca vei lua decizia corecta
_oktober_
Postat pe 29 Ianuarie 2011 20:11
Sunt in ceata totala...dar ceata aceasta e in sufletul meu...nimeni in afara de voi care ati inceput sa aruncati cu BOLOVANI...nu v-a stii de povestea mea...Lumea reala in care traiesc ma vad la fel.Si asa voi ramane.
Nu zic ca joc teatru...Dar nu imi permit sa imi arat sufletul...Sau defapt aceasta parte a sufletului...
Pentru afirmatia de mai sus am fost considerata falsa..
Nu e asa...Colegii mei afirma ca as avea nevoie de manusii,( e glumalor preferata) pt ca sunt prea directa cu oamenii.
Nu pot juca teatru...Dar nici nu pot iesi in fata sa spun ce e in sufletul meu...
Care dintre voi ati face asta...
Sau am uitat...Voi sunteti PERFECTE...Voi stiti de pe acum cum v-a decurge viata voastra...
Daca pe mine ma intreba cineva cum v-a fi viata mea acum 3 luni...? As fi stiut ce sa ii raspund...Bineinteles ca si acum i-a rapunde lafel...Dar cu minte...nu cu sufletul...
Care e vina mea? Stiu...pt ca incer sa i-au de la viata ce vreau....Si pt asta sunt condamnata...
La sfarsit...cand se v-a trage linia ...vreau sa spun: "Eu nu regret nimic"...Mai bine sa regret ca am facut ceva ...decat sa regret ca nu am facut...Asta e parerea mea.Nu cer nimanui sa fie de acord cu ea...
prety2005
Postat pe 29 Ianuarie 2011 20:12
ok...dar trebuie sa te gandesti ca poti rani ft mult oameni nevinovati care te iubesc...doar pt o placere de a ta...nu te judec,nu sari ...dar eu asa as gandi in locul tau....faci parte dintr-o familie iar ei nu merita sa le faci asta
_oktober_
Postat pe 29 Ianuarie 2011 20:23
Uite, visele le putem lasa sa zburde incotro vrem noi si le putem opri unde e cazul, dar un fapt implinit, e gata implinit nu mai poti schimba...si permite-mi sa nu fiu de acord in privinta a ceea ce zici vizavi de regrete...peste catva timp...poate 20 de ani...va fi mult mai usor sa regreti un fapt neimplinit...decat unul implinit(umila mea parere personala, acuma na...nu suntem la fel)

Si sa nu uitam ca sunt fiinte pe langa noi care au nevoie de prezenta noastra, care au cu adevarat nevoie, exluzand chiar orice vis...si sa nu uitam ca nu suntem fiinte solitare...si ca trebuie sa ne adaptam apropiatilor nostri care au nevoie de noi...si de care la randul nostru vom avea nevoie...si in primul rand avem nevoie de persoane care stiu sa ne fie aproape la greu, daca fiecare ar gandi in interes propriu, ce ar fi din aceata lume?
kudika195501
Postat pe 29 Ianuarie 2011 20:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Echipa Condo va ureaza Paste Fericit! 12 De la: iulia_1968 21 Aprilie 2009 13:32
concurs 2 De la: kudika438159 20 Septembrie 2011 07:28
"Spiritualitatea" locului, a locuintei. 7 De la: happywall 7 Aprilie 2010 17:54
buna seara ! 25 De la: kudika416530 26 Octombrie 2011 16:50
Duhul lampii ? 41 De la: Eremia_Victoras_1 30 Aprilie 2013 19:15