Gelozie si manifestari.

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Dany_elle Avatarul lui Dany_elle

16 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Buna ziua.Scriu in speranta, ca unii mai patiti sau mai trecuti prin viata, sa ma poata ajuta sa gasesc o explicatie la comportamentul prietenului meu-de la el nu-l voi auzi VECI si am nevoie sa-mi gasesc linistea si a pleca cat de cat lamurita din aceasta relatie, una cu multe conflicte si probleme, din care nu stiu de ce nu m-am putut rupe.Primul episod cu manifestari de gelozie a fost cand m-a vazut ca ma saluta un cunoscut. Mi-a exprimat prin comportament ca e foarte clar ca l-a deranjat, m-a blocat pe facebook si cand i-am cerut explicatii, m-a trimis la "prietenul" meu care m-a salutat.A mai dat ceva semne subtile de gelozie, apropouri, insa le-am tratat cu diplomatie, sa nu degenereze.Ne-am reimpacat, a fost totul bine, chiar mai bine ca inainte, el mai atent, mai iubitor, ca doreste sa nu ma mai supere, bla,bla.Noi nu locuim impreuna, nu este un om foarte deschis, daca are vreo importanta.
Dupa aceata perioada de "miere", in care a fost un dulce, ma saluta, din nou, acelasi baiat,conversatia de complezenta, ca doar nu pot fugi de oameni!Nu s-a manifestat nicicum, doar m-a privit lung si inexpresiv..Ne-am despartit, iar eu i-am scris un mesaj daca e suparat, stiind ce reactie a avut .Nu mi-a raspuns..i-am mai trimis unul, nimic.De aici, eu am concluzionat ca, din nou l-a deranjat faptul ce acel baiat a vorbit cu mine.In acea noapte, am fost sunata cu nr privat.A doua zi am insistat, l-am intrebat daca este ok si de ce ma ignora.A inceput sa se precipite, ca are probleme, ca ii reprosez, ca sunt mereu nemultumita, ca nu trebuie sa bage in seama atitudinea mea, ca nu mi-a raspuns ca a ramas fara credit De parca, daca am vrut sa stiu ce e cu el, i-am cerut un rinichi.Sincer nu reusesc sa il inteleg.I-am urat sa fie bine, sa-si rezolve problemele si ca nu intentionez sa-i devin una.A ramas mut, pana in ziua de azi.Acum, nu stiu daca e criza de gelozie ori pretext.Adica, ori vrei sa fim bine, sa nu ma mai superi, ori dai cu piciorul la tot?! M-am cam intins si mi-as dori sa pot gasi o explicatie la comportamentul sau.Va multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: Dany_elle, la data 2015-09-28 13:05:46Buna ziua.Scriu in speranta, ca unii mai patiti sau mai trecuti prin viata, sa ma poata ajuta sa gasesc o explicatie la comportamentul prietenului meu-de la el nu-l voi auzi VECI si am nevoie sa-mi gasesc linistea si a pleca cat de cat lamurita din aceasta relatie, una cu multe conflicte si probleme, din care nu stiu de ce nu m-am putut rupe.Primul episod cu manifestari de gelozie a fost cand m-a vazut ca ma saluta un cunoscut. Mi-a exprimat prin comportament ca e foarte clar ca l-a deranjat, m-a blocat pe facebook si cand i-am cerut explicatii, m-a trimis la "prietenul" meu care m-a salutat.A mai dat ceva semne subtile de gelozie, apropouri, insa le-am tratat cu diplomatie, sa nu degenereze.Ne-am reimpacat, a fost totul bine, chiar mai bine ca inainte, el mai atent, mai iubitor, ca doreste sa nu ma mai supere, bla,bla.Noi nu locuim impreuna, nu este un om foarte deschis, daca are vreo importanta.
Dupa aceata perioada de "miere", in care a fost un dulce, ma saluta, din nou, acelasi baiat,conversatia de complezenta, ca doar nu pot fugi de oameni!Nu s-a manifestat nicicum, doar m-a privit lung si inexpresiv..Ne-am despartit, iar eu i-am scris un mesaj daca e suparat, stiind ce reactie a avut .Nu mi-a raspuns..i-am mai trimis unul, nimic.De aici, eu am concluzionat ca, din nou l-a deranjat faptul ce acel baiat a vorbit cu mine.In acea noapte, am fost sunata cu nr privat.A doua zi am insistat, l-am intrebat daca este ok si de ce ma ignora.A inceput sa se precipite, ca are probleme, ca ii reprosez, ca sunt mereu nemultumita, ca nu trebuie sa bage in seama atitudinea mea, ca nu mi-a raspuns ca a ramas fara credit De parca, daca am vrut sa stiu ce e cu el, i-am cerut un rinichi.Sincer nu reusesc sa il inteleg.I-am urat sa fie bine, sa-si rezolve problemele si ca nu intentionez sa-i devin una.A ramas mut, pana in ziua de azi.Acum, nu stiu daca e criza de gelozie ori pretext.Adica, ori vrei sa fim bine, sa nu ma mai superi, ori dai cu piciorul la tot?! M-am cam intins si mi-as dori sa pot gasi o explicatie la comportamentul sau.Va multumesc!Cat timp a durat relatia voastra!!!!!Gelozia manifestata excesiv si nejustificat este unul dintre cei mai inversunati inamici ai unei relatii!!!
Ca raspuns la nelamurirea ta,cele doua variante pot fi valabile,si simultan!!!!

Daca iubitul tau a refuzat sa iti dea explicatii logice si de bun simt apeland la mutenie,respecta-i-o,nu te injosi cersindu-i atentia si eventuale raspunsuri,caci nu ti le va da,gelozia este insotiat de lasitate,de cele mai multe ori,caci persoanele in cauza nu vor recunoaste niciodata ca sunt geloase si nici nu isi vor asuma consecintele atitudinii lor!!!

Nu este nimic de inteles,astfel de oameni nu isi deschid sufletul cu usurinta!!!De ce te-ai impovara cu problemeleu lui??????? Pe de alta parte,daca in adancul sufletului tau consideri ca i-ai dat motive din cauza carora iubitul tau a devenit gelos,prezinta-ti scuzele si reconsidera-ti pozitia!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
Dany_elle Avatarul lui Dany_elle

16 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Nu, nu am de gand sa insisit, ma gandesc si eu ca nu ar recunoaste acest lucru.Si nu consider ca i-am dat motive, m-am salutat cu un cunoscut.Suntem/eram impreuna de un an si jumatate, si chiar el propovaduia ca are incredere in mine.Se pare ca, doar teoretic.M-a deranjat tonul lui agresiv de a-mi raspunde, mereu ma acuza ca nu-l bag in seama, era tot timpul stresat daca sunt suparata pe el, daca nu raspundeam imediat la mesaje, devenea suspicios etc.In fine.Imi pare rau ca, fara sa vreau l-am ranit, nu consider justificata reactia lui, ce s-a putut face, am facut, nu mai stiu.Iti multumesc pentru raspuns.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: Dany_elle, la data 2015-09-28 14:41:47Nu, nu am de gand sa insisit, ma gandesc si eu ca nu ar recunoaste acest lucru.Si nu consider ca i-am dat motive, m-am salutat cu un cunoscut.Suntem/eram impreuna de un an si jumatate, si chiar el propovaduia ca are incredere in mine.Se pare ca, doar teoretic.M-a deranjat tonul lui agresiv de a-mi raspunde, mereu ma acuza ca nu-l bag in seama, era tot timpul stresat daca sunt suparata pe el, daca nu raspundeam imediat la mesaje, devenea suspicios etc.In fine.Imi pare rau ca, fara sa vreau l-am ranit, nu consider justificata reactia lui, ce s-a putut face, am facut, nu mai stiu.Iti multumesc pentru raspuns.Suspiciunea asupra adevarului intr-o relatie este otrava curata.
Draga mea,exista si astfel de oameni la inima carora nu vei ajunge niciodata,intrucat gelozia le intuneca ratiunea,refuzand sa accepte comportamentul civilizat in relatiile interumane!!Timpul scurt,de relatie te va ajuta sa mergi mai departe,nu te incarca cu problemele altora,caci vei spori stresul deja existent.Gelozia aduce agresivitate,caci vorbim despre o furie interioara nestapanita,care devine necontrolabila!!!Aceasta se va manifesta la cea mai mica si neinsemnata banuiala data de gelozia in sine.
Nu am sa fiu de acord,niciodata,cu lipsa dialogului intre doi parteneri,caci aceasta va distruge relatia in timp.
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
Dany_elle Avatarul lui Dany_elle

16 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Cata dreptate ai! Am impresia ca e un zid. Si dialog, nu prea ai cu cine...mereu im arunca in spate vina, ori o aveam, ori nu.Am ajus la concluzia ca oricum as fi si orice as face, nu va fi niciodata bine-in perspectiva lui.Si da, daca ajungem la confruntare, fata in fata,cred ca ar iesi urat.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: Dany_elle, la data 2015-09-28 15:03:01Cata dreptate ai! Am impresia ca e un zid. Si dialog, nu prea ai cu cine...mereu im arunca in spate vina, ori o aveam, ori nu.Am ajus la concluzia ca oricum as fi si orice as face, nu va fi niciodata bine-in perspectiva lui.Si da, daca ajungem la confruntare, fata in fata,cred ca ar iesi urat.Date fiind cele tastate de tine,cred ca esti in masura sa iei decizia potrivita,nimeni nu o poate face in locul tau!!!Tine cont,gelozia aduce furie,care,la randul ei,aduce violenta verbala si fizica,daca lucrurile scapa de zub control!!!

Nu cunosc istoricul familiei iubitului tau,dar,nu de putine ori,aceasta gelozie urata isi are radacinile in familia de provenienta, unde au existat probleme asemanatoare,care au condus la declansarea conflictelor casnice,fapt determinant in devierea cursului dezvoltarii copiilor!!!!Dar,neavand aceste date,pastrez rezerva cuvenita!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
Dany_elle Avatarul lui Dany_elle

16 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Da, decizia imi apartine,am luat-o de nenumarate ori..dar m-am intors mereu inapoi.Ca pentru el, ca pentru mine..in radacinile amandurora, ceva nu e ok. Cum spuneam, deschidere tot mai putina, deci in acest timp, nu am aflat nimic despre familia sa.Nu l-am asaltat cu intrebari, l-am lasat sa vina el, sa vorbeasca cand simte nevoia, sa se deschida.Nimic.Nu l-am stresat cu telefoane, l-am lasat liber, am avut incredere in el.Ceea ce el a interpretat ca lipsa de interes.Am crezut ca, poate teama de abandon, gelozia, nesiguranta provin si din vreo relatie anterioara.Eu, ceea ce stiu, ca nu mai pot sa stau ca pe ace,cand cred ca e mai bine, vine cu cate o iesire de asta.Acum m-am mai calit, insa mi-a fost greu, tinand cont ca nu prea am experienta la oameni.Si, oricat l-as iubi, si mi-as dori sa pot sa fac ceva bine si frumos pentru el, ma voi trezi mereu data la o parte-brutal, dintr-un motiv sau altul.Si nu mai pot. Iti multumesc ca mi-ai raspuns,inteleg mai bine situatia si, sper sa o accept cat mai usor.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: Dany_elle, la data 2015-09-28 15:49:37Da, decizia imi apartine,am luat-o de nenumarate ori..dar m-am intors mereu inapoi.Ca pentru el, ca pentru mine..in radacinile amandurora, ceva nu e ok. Cum spuneam, deschidere tot mai putina, deci in acest timp, nu am aflat nimic despre familia sa.Nu l-am asaltat cu intrebari, l-am lasat sa vina el, sa vorbeasca cand simte nevoia, sa se deschida.Nimic.Nu l-am stresat cu telefoane, l-am lasat liber, am avut incredere in el.Ceea ce el a interpretat ca lipsa de interes.Am crezut ca, poate teama de abandon, gelozia, nesiguranta provin si din vreo relatie anterioara.Eu, ceea ce stiu, ca nu mai pot sa stau ca pe ace,cand cred ca e mai bine, vine cu cate o iesire de asta.Acum m-am mai calit, insa mi-a fost greu, tinand cont ca nu prea am experienta la oameni.Si, oricat l-as iubi, si mi-as dori sa pot sa fac ceva bine si frumos pentru el, ma voi trezi mereu data la o parte-brutal, dintr-un motiv sau altul.Si nu mai pot. Iti multumesc ca mi-ai raspuns,inteleg mai bine situatia si, sper sa o accept cat mai usor.


Te inteleg,dar nu sunt multe de facut!!!
Draga mea,iubitul tau este o persoana inchisa in propriile frici,necomunicativa,ceea ce reprezinta o problema,intrucat ,necomunicand deschis cu tine,interpreteaza totul in functie de modul lui de a rationa si tinand cont de ceea ce ii dicteaza accesele de gelozie,el,practic,prin atitudinea sa,inchide toate canalele,si acelea putine la numar,de comunicare intre voi!!!!Este un om dificil,cred. Daca ceea ce spui, simti cu adevarat,trebuie sa decizi asupra viitorului tau si relatiei voastre!!!Din pacate,nu toate relatiile decurg asa cum se doreste initial!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
kudika_973046 Avatarul lui kudika_973046

65 mesaje
Membru din: 30/08/2014
Oras: bucuresti

Iti scriu si eu,ori este gelos ori nu vrea sa inteleaga mersul vietii,a lucrurilor.In viata nu poti trai izolat.Ai prieteni,cunostinte,etc.etc.Comunicarea intre oameni este ff importanta.Daca este gelos,gelozia este o boala ,este mai rea ca betia.Din betie te mai trezesti din gelozie niciodata.Asa ca fi ff atenta cu astfel de specimene. Nu iti mai pierde timpul cu el.Nu are rost.Viata draga mea,este frumoasa .Traieste asa cum se cuvine.Sa auzim numai de bine.
Raporteaza abuz de limbaj
lucia
Dany_elle Avatarul lui Dany_elle

16 mesaje
Membru din: 7/11/2007

De unde pleci si pana unde ajungi, de multe ori te stupefiaza de-a dreptul.Da, este dificil, si am impresia ca-si da niste filme de-a dreptul sf, in mintea lui.De o bucata de vreme, incep sa cred ca ceea ce simte sau a simtit pt mine nu e iubire, ci o obsesie sau, oricum ceva nu bine.Mereu s-a intors, sa ne impacam, desi de fiecare data eu am pus capat.Desi, stabileam sa ramanem amici, nici macar nu se uita la mine, in timpul in care eram separati.Pe mine, toate astea ma depasesc, oricat am incercat sa pricep acest comportament, macar pentru viitor, in sensul de a casca mai bine ochii.Mi-am tot zis ca-i altul motivul pt reactie, insa nu gasesc niciunul, logic.
Insa, binele meu este mai presus de orice,un om nu-l poti iubi, ajuta, daca nu vrea.Si cum, nici psiholog nu sunt..
Va multumesc din suflet, sper sa reeusesc sa vad frumusetea vietii, de acum inainte-parca mi se ia un val de pe ochi/minte.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_991915 Avatarul lui kudika_991915

449 mesaje
Membru din: 6/08/2015

bn ca ai intrat aici sa ti stampileze altele prietenul ce nu l cunosc personal si sa bage frica n tn
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: Dany_elle, la data 2015-09-29 10:28:09De unde pleci si pana unde ajungi, de multe ori te stupefiaza de-a dreptul.Da, este dificil, si am impresia ca-si da niste filme de-a dreptul sf, in mintea lui.De o bucata de vreme, incep sa cred ca ceea ce simte sau a simtit pt mine nu e iubire, ci o obsesie sau, oricum ceva nu bine.Mereu s-a intors, sa ne impacam, desi de fiecare data eu am pus capat.Desi, stabileam sa ramanem amici, nici macar nu se uita la mine, in timpul in care eram separati.Pe mine, toate astea ma depasesc, oricat am incercat sa pricep acest comportament, macar pentru viitor, in sensul de a casca mai bine ochii.Mi-am tot zis ca-i altul motivul pt reactie, insa nu gasesc niciunul, logic.
Insa, binele meu este mai presus de orice,un om nu-l poti iubi, ajuta, daca nu vrea.Si cum, nici psiholog nu sunt..
Va multumesc din suflet, sper sa reeusesc sa vad frumusetea vietii, de acum inainte-parca mi se ia un val de pe ochi/minte.Ai gresit prin acele reveniri in relatie,caci s-a creat o obisnuinta,care i-a convenit iubitului tau,el neschimbandu-si comportamentul,dimpotrva!!!Daca ai fi devenit indiferenta la incercarile lui de intoarcere in relatia voastra,poate ca s-ar fi schimbat in mod pozitiv,ca atitudine vorbind!!Retine,orice funie ,o data rupta,oricate noduri s-ar facea,nu va mai avea rezistenta!!!

Nu este doar teorie,viata,intr-adevar,este frumoasa,dar, doar daca este traita cu liniste in suflet!!!

Pesonal,persoanele geloase nu imi inspira incredere si stabilitate,nu mai amintesc faptul ca acestea sunt,in permanenta,precum un vulcan,care se pregateste de eruptie!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
kudika_991915 Avatarul lui kudika_991915

449 mesaje
Membru din: 6/08/2015

nici noua persoanele mandre,,,tine ti cliseele pentru tn si nu mai vorbii despre oameni care nu i cunosti razgaiata sitului
Dany_elle Avatarul lui Dany_elle

16 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Da, revenirile mele l-au facut sa-si arate mai mult partile, nu tocmai bune.Insa, mai bine mai devreme, decat prea tarziu.
Stampila si-o pune fiecare, in cele din urma.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: Dany_elle, la data 2015-09-29 11:40:14Da, revenirile mele l-au facut sa-si arate mai mult partile, nu tocmai bune.Insa, mai bine mai devreme, decat prea tarziu.
Stampila si-o pune fiecare, in cele din urma.Sa fii convinsa de acest adevar!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
kudika_991915 Avatarul lui kudika_991915

449 mesaje
Membru din: 6/08/2015

si o pune,,eu nu l cunosc,cunosc doar ce zici tu despre el,,cine judeca oamenii dp cuvintele altora este imatur
kudika_11495 Avatarul lui kudika_11495

108 mesaje
Membru din: 30/11/-0001

De la: Dany_elle, la data 2015-09-28 13:05:46Buna ziua.Scriu in speranta, ca unii mai patiti sau mai trecuti prin viata, sa ma poata ajuta sa gasesc o explicatie la comportamentul prietenului meu-de la el nu-l voi auzi VECI si am nevoie sa-mi gasesc linistea si a pleca cat de cat lamurita din aceasta relatie, una cu multe conflicte si probleme, din care nu stiu de ce nu m-am putut rupe.Primul episod cu manifestari de gelozie a fost cand m-a vazut ca ma saluta un cunoscut. Mi-a exprimat prin comportament ca e foarte clar ca l-a deranjat, m-a blocat pe facebook si cand i-am cerut explicatii, m-a trimis la "prietenul" meu care m-a salutat.A mai dat ceva semne subtile de gelozie, apropouri, insa le-am tratat cu diplomatie, sa nu degenereze.Ne-am reimpacat, a fost totul bine, chiar mai bine ca inainte, el mai atent, mai iubitor, ca doreste sa nu ma mai supere, bla,bla.Noi nu locuim impreuna, nu este un om foarte deschis, daca are vreo importanta.
Dupa aceata perioada de "miere", in care a fost un dulce, ma saluta, din nou, acelasi baiat,conversatia de complezenta, ca doar nu pot fugi de oameni!Nu s-a manifestat nicicum, doar m-a privit lung si inexpresiv..Ne-am despartit, iar eu i-am scris un mesaj daca e suparat, stiind ce reactie a avut .Nu mi-a raspuns..i-am mai trimis unul, nimic.De aici, eu am concluzionat ca, din nou l-a deranjat faptul ce acel baiat a vorbit cu mine.In acea noapte, am fost sunata cu nr privat.A doua zi am insistat, l-am intrebat daca este ok si de ce ma ignora.A inceput sa se precipite, ca are probleme, ca ii reprosez, ca sunt mereu nemultumita, ca nu trebuie sa bage in seama atitudinea mea, ca nu mi-a raspuns ca a ramas fara credit De parca, daca am vrut sa stiu ce e cu el, i-am cerut un rinichi.Sincer nu reusesc sa il inteleg.I-am urat sa fie bine, sa-si rezolve problemele si ca nu intentionez sa-i devin una.A ramas mut, pana in ziua de azi.Acum, nu stiu daca e criza de gelozie ori pretext.Adica, ori vrei sa fim bine, sa nu ma mai superi, ori dai cu piciorul la tot?! M-am cam intins si mi-as dori sa pot gasi o explicatie la comportamentul sau.Va multumesc!


Wow!
Chiar m-ai lasat fara replica!
Un asemenea barbat il ocolesti mai bine decat sa-l ai alturi toata viata, ca sa nu spun sa-l impusti, ca ar fi mai nimerit!
Deci, s-a suparata pentru ca ai raspuns la salutul unui barbat? Cata prostie! Cum sa te superi ca cineva iti saluta prietenea, sotia, mama, iubita, indiferent cine este ea... este semn de respect si buna crestere!

Bag sama ca a mai calcat pe bec si in late ocazii, dar omul asta este teribil de gelos si posesiv, si cred ca toate discutiile au fost generate din faptul ca tu nu ai facut ceva ce el ti-a "ordonat" ca nu prea cred eu ca stie sa spuna:"te rog frumos" si cand nu ai facut cum a vrut, s-a suparat si a plecat, sau nu a mai raspuns la telefon...
Multa, extrem de multa imaturitate, posesiune, gelozie si limitare, toate adunate intr-o singura persoana.
Sfatul meu: nu-ti mai pierde timpul cu un asemenea om, train alaturi de asemenea specimen ori te acresti, ori ajungi sa mergi la 1 m in spatele lui, cu capul plecat si fata in pamant, sa nu mai fii vazut si salutata sau sa nu mai faca el crize de gelozie.

Un singur lucru am urat pe vremea asta, gelozia bolnava!
Cunosc sentimentul...am trecut prin el, am rabdat 3 ani ca proasta si intr-o zi, mi-am spus ca-i deajuns si asa a fost.
cateva luni mai tarziu am intalnit un barbat minunat pe care-l iubesc cu tot sufletul si azi, dupa foarte multi ani fericiti
Crede-ma ca merita sa traietsi alaturi de un barbat care te adora, respecta si care iti acorda incredere totala. Este ceea ce ar trebuii sa iei in considerare, nu sa pierzi timpul si sa-ti amarasti viata alaturi de un infantil, paranoic.
Raporteaza abuz de limbaj
Meryl
kudika_973046 Avatarul lui kudika_973046

65 mesaje
Membru din: 30/08/2014
Oras: bucuresti

Bravo ff adevarat
Raporteaza abuz de limbaj
lucia