E normal sa se intample asa ceva in invatamant??

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
rumburak_rumburak Avatarul lui rumburak_rumburak

3 mesaje
Membru din: 1/04/2015

O profesoara de romana de la un liceu s-a luat la cearta cu o alta profesoara(de engleza) care tot a rugat-o sa sisteze discutia ca nu mai avea rost si era urat sa se uite toata lumea din cancelarie la ele.Profesoara de romana o tot certa pe cea de engleza pentru o anumita problema iar cealalta a incercat sa o evite luandu-si catalogul si plecand la clasa,la ora.Profesoara de romana i-a strigat pe coridor ca elevii se poarta urat cu ea pentru ca tipa la toata lumea.cealalta nu i-a raspuns si a intrat in clasa unde o asteptau elevii.Nervoasa ca nu a fost ascultata,profesoara de romana a intrat peste ea si a umilit-o in fata elevilor aruncandu-i vorbe grele.cea de engleza a rugat-o sa incheie discutia aceea neprincipiala si neprofesionala si sa iasa din sala de curs pentru ca are medii de incheiat iar copiii asista fara voia lor la un spectacol nedorit.Profesoara de romana i-a replicat ca de fapt profesoara de engleza nu poarta un dialog civilizat,demn de un proefsor cu ea desi aceasta nu dorea decat sa incheie discutia aceea fara noima.In fine,profesoara de romana s-a potolit intr-un tarziu,la auzul rugamintei de a parasi sala si a iesit trantind usa in fata profesoarei.Elevii au inceput sa rada zgomotos in urma ei.
Povestea a fost relatata de o cunostinta de-a mea.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_16543 Avatarul lui kudika_16543

21 mesaje
Membru din: 18/09/2012
Oras: bucuresti

In invatamantul nostru este posibil orice. Acea profesoara de romana ar fi trebuit penalizata, sanctionata cu avertisment pentru ceea ce a facut. Colegiul profesorilor, cei din minister ar trebui sesizati. Acest fel de discutii nu trebuie facute in fata elevilor. Daca aceasta asa zisa profesoara mai are tupeul sa mai faca astfel de scene in fata elevilor, ar trebui sa i se desfaca contractul de munca.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: rumburak_rumburak, la data 2016-06-20 14:38:05O profesoara de romana de la un liceu s-a luat la cearta cu o alta profesoara(de engleza) care tot a rugat-o sa sisteze discutia ca nu mai avea rost si era urat sa se uite toata lumea din cancelarie la ele.Profesoara de romana o tot certa pe cea de engleza pentru o anumita problema iar cealalta a incercat sa o evite luandu-si catalogul si plecand la clasa,la ora.Profesoara de romana i-a strigat pe coridor ca elevii se poarta urat cu ea pentru ca tipa la toata lumea.cealalta nu i-a raspuns si a intrat in clasa unde o asteptau elevii.Nervoasa ca nu a fost ascultata,profesoara de romana a intrat peste ea si a umilit-o in fata elevilor aruncandu-i vorbe grele.cea de engleza a rugat-o sa incheie discutia aceea neprincipiala si neprofesionala si sa iasa din sala de curs pentru ca are medii de incheiat iar copiii asista fara voia lor la un spectacol nedorit.Profesoara de romana i-a replicat ca de fapt profesoara de engleza nu poarta un dialog civilizat,demn de un proefsor cu ea desi aceasta nu dorea decat sa incheie discutia aceea fara noima.In fine,profesoara de romana s-a potolit intr-un tarziu,la auzul rugamintei de a parasi sala si a iesit trantind usa in fata profesoarei.Elevii au inceput sa rada zgomotos in urma ei.
Povestea a fost relatata de o cunostinta de-a mea.Exista solutii, incepand cu directorul respectivei institutii de invatamant si terminand cu forurile superioare din minister! Astfel de elemente nu pot fi considerate cadre didactice!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!