Setari Cookie-uri

Advertorial Caius Covrig, gazda warmup-ului Massif, la Brașov, vineri 15 martie! Dj Optick, invitat special

Caius Covrig anunță mega party-ul pe care îl organizează la finalul acestei săptămâni în locația sa din Brașov, Kayus Lounge. Afaceristul este partener oficial al super eventului Massif care se organizează în perioada 14 - 17 martie în Poiana Brașov, motiv pentru care vineri organizează un super warm-up, în cea de-a doua zi de festival, unde îl va avea special guest pe DJ Optick.


„Îmi face o deosebită plăcere să anunț cea mai tare colaborare dintre Massif și Kayus Lounge. Vineri, 15 martie, la Kayus Lounge organizez cel mai tare party din istoria Brașovului. Invitat special este DJ Optick, care va da startul warmup-ului între 12:00 și 18:00, pentru ca mai apoi să ne mutăm cu toții în Poiana Brașov să ne distrăm, să ne bucurăm, să cântăm și să petrecem. Mai am ceva foarte important de transmis: biletele sunt în număr limitat, așa că cel mai bine ar fi să fie achiziționate din timp.”, declară antreprenorul Caius Covrig.

General Access Massif Warmup @ Kayus Lounge

„Massif este un takeover de 4 zile și 3 nopți conceput special pentru Poiana Brașov. Evenimentul te aduce mai aproape de artiștii tăi preferați decât orice alt festival și ai parte de zăpadă, pârtii, schi, snowboard, cele mai cool ținute de iarnă, vendori speciali de mâncare și băutură, muzică răspândită în 2 scene principale și 1 spot muzical, plus alte 2 scene partenere de apres-ski, producție tematică de festival, shot-uri și mai multe shot-uri!”, explică organizatorii.

Pe lista artiștilor care vin la Massif 2024 sunt Chase & Status, Claptone, Mahmut Orhan, Netsky, Gordo, Valeron, Shimza, Dirty Nano, Wilkinson, Dub Fx feat. Woodnote, Grigore, Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Grasu XXL, HVNDS, Killa Fonic, Suie Paparude, The Hollygood Gang.


Kudika
12 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.