Setari Cookie-uri

7 cosmetice parfumate seducatoare pentru Valentine's Day

Valentine's Day este o sarbatoare a dragostei, o sarbatoare a cuplurilor, dar de fiecare data femeia este in avantaj bucurandu-se de un tratament special. Valentine's Day este asociat cu inimioarele, jucariile de plus, trandafirii, ciocolata, lenjeria intima sexy si cosmeticele parfumate.

Imi spunea o prietena de curand ca l-a sfatuit pe un tip sa nu faca cadou iubitei sale produse de ingrijire personala, pentru ca toate avem in baie asa ceva, si ca mai bine ar investi in niste produse de make-up. Am inteles punctul ei de vedere, insa daca ma intrebi pe mine, intotdeauna exista in dulap loc de o noua lotiune hidratanta pentru corp sau de un gel de dus cu aroma preferata. Eu una sunt mandra de mica mea colectie de geluri de dus, spumante de baie si creme de corp si sunt pregatita sa o inmultesc – mai ales acum ca pielea mea a inceput sa ceara hidratare din abundenta.

Asa ca m-am pus iar pe cautari. Un motiv in plus sunt si sarbatorile care urmeaza, dedicate in special femeilor, printre care se numara Valentine’s Day. De fapt si de drept, de aceasta sarbatoare se bucura mai mult femeile, sa recunoastem ca tot noi suntem cele mai rasfatate. Doar ca rasfatul de care avem noi parte se vor bucura si ei. Inclusiv minutele alea pe care le dedicam ungerii corpului cu creme, tot ei se vor bucura de rezultat. Prin urmare, iata ce sugestii de cosmetice parfumate am pentru Valentine’s Day.

Citește și:

Cosmetice parfumate de la branduri celebre

Daca o sa cauti cu atentie, vei afla ca mai toate brandurile mari de parfumuri au lansat pe piata si cosmetice, in special lotiuni de corp. Chanel, Thierry Mugler, Versace, Gucci sunt doar cateva dintre ele. In afara de acestea, alte branduri puternice se lauda cu produse de ingrijire personala care au cucerit femeile din intreaga lume, cum ar fi Victoria’s Secret si Lancome.

Pentru ca imi place sa iti pun totul la dispozitie, am cautat eu pentru tine cosmetice parfumate cu ale caror miresme seducatoare sa te invalui de Valentine’s Day. Tot ce trebuie sa faci este sa iti dedici cel putin o ora de rasfat, sa iti transformi baia intr-un adevarat centru spa (cu lumanari parfumate aprinse, cateva flori naturale intr-o vaza, poate si putina muzica pe fundal, prosoape pufoase) si sa te asiguri ca nimeni si nimic nu iti va intrerupe momentul.

Citește și:

Cosmetice parfumate

Set cosmetice trandafir Gel cremos pentru dus cocos Gel de dus si baie Bettina Barty

Ce zici? Esti pregatita sa sarbatoresti Valentine's Day? Ai putea sa ii dai o sansa anul asta, daca nu ai facut-o pana acum.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Sofiaworld

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.