Setari Cookie-uri

5 paltoane Desigual colorate pe care le găsești în oferta online

Paltoanele Desigual se remarcă printr-un stil colorat, excentric și original. Cu siguranță că îți conferă o atitudine inedită și te lasă să te simți mai încrezătoare - am căutat pentru tine câteva modele călduroase și vesele pe care să le îmbraci acum în sezonul toamnă-iarna și care să îți țină de cald.

Atunci când anotimpurile se schimbă, garderoba suferă și ea câteva modificări. Asta pentru că trebuie să ne pliem cu vremea de afară și să învățăm să ne adaptăm gradelor din termometre. Dacă vara este mai ușor să te împaci cu vremea schimbătoare, că doar dai jos niște haine, când este ceva mai răcoare devine mai dificil să ții de cald corpului.

Așa ajungem la o soluție fără compromis - paltoanele. Care nu trebue să fie ca cele pe care le purtau mamele noastre - acum se poartă totul colorat, cât mai strident, cât mai tineresc. Dacă și tu ești în căutarea unor paltoane Desigual, să știi că noi am găsit câteva alternative cool și fresh pe care să le iei în considerare pentru vremea asta capricioasă - iacă:

Paltoane Desigual groase din lână în nuanțe de albastru

O să începem cu ceva mai puțin strident și anume cu niște paltoane albastre - de la brandul Desigual am găsit două opțiuni de haine groase din lână, numai bune de îmbrăcat și purtat cu niște tocuri sau ghete.

Citește și:
  • Paltonul Desigual turcoaz Lorein fin din stânga se remarcă prin amestecul de culori ca verde ferigă și turcoaz, dar și prin modelul tip imprimeuri geometrice. Printre altele este un model uni, stil casual, material tricot și croială regular fit cu guler mediu. Mânecile sunt lungi și dispune de două buzunare, închiderea fiind cu nasturi.
  • Paltonul albastru regal Desigual Henkel este o haină din amestec de lână cu buzunare frontale. Ca detalii cromatice, dispune doar de o culoare, un albastru azur, iar modelul este tot uni și stilul la fel, casual, cu croială regular fit și guler ascuțit și mâneci lungi.

paltoane desigual groase

Vezi prețuri paltoane Desigual

Palton galben aprins cu model geometric Desigual

Aduci puțină culoare în mijlocul zilelor gri de toamnă-iarna, dacă îmbraci paltonul galben aprins de la Desigual. O nuanță aprinsă, luminoasă, acesta conferă eleganță și energie, cu minim de efort.

Citește și:

Trenciul este confecționat dintr-un material texturat (62% poliamidă, 21% poliester, 17% bumbac). Are model discret geometric și face parte din colecția Desigual by C. Lacroix. Se întreține ușor, dar se defilează ștrengar cu el.

paltoane din lana

Urmărește detalii pentru acest palton Desigual galben

Paltonașe tip trenciuri Desigual cu elemente colorate

Paltonașe Desigual ceva mai subțirele - mai degrabă trenciuri pentru vreme mai puțin răutăcioasă și friguroasă, găsești și prin alte părți, unde ți se oferă altenative la cele mai grosușe. Cu accente puse pe estetic și confort, să știi că am găsit două propuneri uber simpatice care ne-au plăcut tare mult.

  • Mantou Desigual Abrig Morgane este confecționat din poliester și combină două culori în contrast, albastru închis și galben. În talie este prevăzut cu un cordon discret, iar în lateral dispune de buzunare. Ca elemente decorative are imprimeuri tip valuri în partea de jos, iar sus niște capse ornamentale și două detalii galbene simpatice.
  • Paltonul Desigual Abrig Murielle pare că te trimite prin era anilor ‘50, combinând perioada jazz cu cea disco. Este stil cambrat puțin, are niște ornamente florale într-o parte și este colorat într-un roșu viu, croiala fiind cumva stil army - are cordon în talie și câte doi nasturi în față.

paltonase colorate tip trenciuri

Citește și:

Află preț palton Desigural tip trenci

Paltoanele Desigual sunt ceva mai pretențioase când vine vorba despre achiziția lor. Asta pentru că acest stil este unul aparte și trebuie să te definească,

Înainte de a te orienta către orice hăinuiță așa colorată și în combinațiile atipice de tonuri cromatice, gândește-te care model ți se ptorivește mai bine și gata - e al tău! Îți mai trebuie niște mănuși asortate.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.