Setari Cookie-uri

Esti gazda? 10 Sfaturi pentru o petrecere reusita intre prieteni

Cum sa organizezi petrecerea perfecta

Organizarea unei petreceri de pomina nu este o munca atat de complicata pe cat suna. Trebuie doar sa planifici dinainte cateva lucruri, sa alegi un meniu si sa te bucuri de momentele frumoase alaturi de cei dragi tie.

Cheia pentru succesul unei petreceri este lista de invitati. Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa selectezi pe cine vrei sa inviti in casa ta. Limiteaza numarul de oameni la cat iti permite spatiul de care dispui. Oaspetii tai vor avea nevoie de loc sa se miste, sa socializeze si evident, sa danseze pana cand zguduie geamurile!

Aranjarea mesei

Atunci cand organizezi o petrecere pentru prieteni, cu siguranta nu se asteapta nimeni la mese intinse si cartonase cu nume. Un simplu bufet suedez este cea mai potrivita alegere.

Daca vrei totusi o atmosfera mai speciala, poti aseza din loc in loc lumanari parfumate (pret 17, 99 lei/ 3 bucati).

Citește și:

Le poti aprinde (dar nu le aseza langa bautura sau la indemana prietenului mai zglobiu) sau le poti darui invitatilor tai. Acestea sunt disponibile in toate culorile care iti trec prin cap.

Bineinteles ca nu poti lasa mancarea sau gustarile in pungi. De aceea, ai nevoie de cateva boluri colorate (pret 22, 99/set) si usor de curatat. Ca sa fie totul la indemana, aseaza langa ele si servetele de hartie (pret 9, 99 lei/30 bucati). Cele albe parca sunt cumva prea „oficiale” asa ca poti opta pentru unele in nuante calde, de vara sau cu diferite modele. Chiar daca sunteti intre prieteni, categoric trebuie sa pui la dispozitia oaspetilor tai si tacamuri.

Pentru a pune in evidenta aranjamentul mesei, poti folosi o ghirlanda luminoasa solara (pret 69, 99 lei) care va inveseli orice petrecere in aer...sau balcon liber. O poti prinde cu ajutorul unor clame. Si nu vorbim de orice fel de instalatie ci de una cu...vrabiute.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.