Setari Cookie-uri

Puya, reacție neașteptată după ce un tânăr i-a dat 1 leu pentru a face o dedicație

Puya a reacționat surprinzător de bine, după ce un fan a vrut să facă o glumă proastă și i-a dat 1 leu, cerându-i artistului să facă o dedicație.

Puya, unul dintre cei mai cunoscuți și respectați artiști din România, a avut recent o experiență inedită la unul dintre concertele sale. Cu o carieră impresionantă în spate, rapperul a demonstrat că stilul său direct și autenticitatea lui nu s-au diminuat de-a lungul anilor, iar fani au avut ocazia să confirme acest lucru la un recent concert cu sala plină.

Cu toate acestea, evenimentul nu a fost lipsit de surprize, și nu doar într-un mod plăcut. În mijlocul show-ului său, Puya a fost întrerupt de un tânăr entuziast care a dorit să ofere o dedicație într-un mod destul de neobișnuit. Acesta a ridicat în mână o bancnotă de un leu și a strigat că vrea să facă o dedicație pentru "toți șmecherii din club". Reacția publicului și a artistului nu s-a lăsat așteptată, mulți fiind uimiți de gestul aparent lipsit de respect al tânărului.

Citește și:

„Ori ești nebun, ori faci mișto? Vrei să-mi dai mie 1 leu dedicație? Ia zi! De ce vrei să-mi dai mie 1 leu dedicație?”, i-a spus Puya.

„Pentru toți șmecherii din clubul ăsta!”, i-a răspuns tânărul.

„În primul rând: Ce cumperi cu 1 leu? Atât ai la tine? 1 leu? Și mă confunzi cu lăutarii! Lăutarii iau dedicații! Data viitoare fă și tu rost de 2”, a continuat Puya.

„Încerc!”, a spus băiatul.

„Bine! Ai greșit concertul”, a conchis artistul, potrivit cancan.ro.

Reacția lui Puya a fost lăudată de mulți spectatori și de internauți. Mulți au considerat că artistul a gestionat situația cu maturitate și inteligență, preferând să răspundă cu vorbe în loc de a escalada conflictul. Comentariile online au fost pline de apreciere pentru Puya, iar unii au remarcat că acest incident reflectă nu doar personalitatea artistului, ci și maturitatea și experiența sa acumulate de-a lungul anilor.

Citește și:

„Câtă răbdare și toleranță, se văd anii și maturitatea. A livrat frumos un răspuns la o “aroganță” de prost gust”, „Puya este de gardă veche,”lovește cu vorbele nu cu pumnii”! Așa ar trebui rezolvat, nu cu violență!!”, „Domn te naști! Respect Puya!”, „O reacție foarte profesionistă, felicitări!”, „Ăsta e pentru prima oară când a ieșit din sat”, „Generația de azi…0 respect”, „Degeaba a ieșit dintre granițele țării…nu s-a dezvoltat deloc (să mă exprim elegant)…băiatul cu un leu”, au fost doar câteva comentariile de pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.