Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu a publicat mesajele primite de la Gabi Bădălău: Ești o femeie minunată, mama perfectă...

Conflictul intens dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se sfârși, iar tensiunile dintre cei doi foști parteneri continuă să escaladeze. Recent, cântăreața a făcut publice unele dintre mesajele trimise de fostul ei soț, declanșând un nou val de polemici și acuzații reciproce.

După o perioadă de relativă liniște, scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a reintrat în atenția publicului, zilele trecute. Artista a făcut o serie de acuzații grave la adresa fostei sale soacre, sugerând că aceasta ar fi fost responsabilă pentru destrămarea căsniciei lor. Deși procesul privind custodia copiilor s-a încheiat acum aproximativ un an, conflictele dintre cei doi continuă să se agraveze.

Confruntat cu afirmațiile făcute de fosta sa soție, Gabi Bădălău a intervenit pentru a-și apăra familia. Reacția acestuia a stârnit și mai mult furia Claudiei Pătrășcanu, care a decis să facă publice unele dintre mesajele pe care le-a primit de la tatăl copiilor săi, dar fără a specifica data la care acestea au fost trimise. În mesajele postatede artistă pe InstaStory, Gabi Bădălău își exprimă regretele și își cere iertare pentru situația tensionată dintre ei.

Citește și:

„Ai fost cel mai corect om… perfect nu. Îți mulțumesc pentru tot”, „Una peste alta ești o femeie minunată, mama perfectă”, „Iartă-mă! Sunt extrem de obosit, nervos, supărat, terminat. Poate sunt irascibil… Dar dacă îți zic ceva… să mă crezi, că e groasă rău de tot! Azi am luat o pungă de medicamente”, sunt doar câteva dintre frazele menționate în mesajele transmise de Gabi Bădălău.

Mai mult, Claudia Pătrășcanu a făcut acuzații grave la adresa mamei fostului ei soț, sugerând că aceasta ar fi implicată într-un incident tragic petrecut în casa familiei. Gabi Bădălău a respins vehement aceste acuzații, afirmând că situația menționată a fost doar un accident minor, exagerat de către fosta sa soție.

Citește și:

„Cu tot respectul pe care îl am pentru dânsa, mai ales că este sau în primul rând că este mama copiilor mei. Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea. Referitor la al doilea subiect, de fapt asta am și citit, că a dat foc casei sau ceva, nu am avut răbdare să citesc acel articol.

S-a întâmplat un episod, cred că era de sărbători, am avut pe masă lumânări într-un aranjament din ăsta de Crăciun, și deasupra aranjamentului erau niște hârtii sau ceva de genul ăsta, eu eram sus în casă. Într-adevăr, a luat foc puțin, cred că fiecăruia i s-a întâmplat în casă, ferească Dumnezeu. S-a stins imediat, noi, mama și cine era la parter am stins acel foc, s-a terminat povestea și atât. Doar că copiii, fiind mici, i-or fi povestit maică-sii exagerând. Ea, bineînțeles, a făcut o poveste gravă și dramatică de la acest subiect”, a încheiat Gabi Bădălău.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.