Setari Cookie-uri

Nu ești greu de iubit, ești greu de manipulat

Draga mea, majoritatea oamenilor încearcă să-și impună voința și să-și îndeplinească propriile interese, astfel că uneori te poți simți pierdută, vulnerabilă și neînțeleasă.

Dar vreau să-ți spun că ești mult mai puternică decât îți poți imagina și că nu ești greu de iubit, ci, dimpotrivă, ești greu de manipulat.

Adesea, societatea ne învață să credem că trebuie să ne conformăm anumitor standarde pentru a fi considerate demne de iubire și respect. Suntem învățate că trebuie să fim perfecte în ochii celor din jur pentru a fi iubite așa cum merităm. Dar aceasta este o iluzie periculoasă. Adevărata noastră valoare nu vine din exterior, ci din interior, din modul în care ne iubim și ne respectăm pe noi înșine.

Ai fost creată cu un scop și cu o valoare inestimabilă, iar ceea ce te face unică și specială nu poate fi redus la niște standarde rigide impuse de societate. Poate că ești pasională și independentă, poate că ai opinii puternice și nu te temi să le exprimi, poate că îți urmezi visurile cu hotărâre și îți asumi riscuri pentru ceea ce crezi. Aceste calități nu te fac greu de iubit, ci te fac autentică și admirabilă.

Citește și:

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.