Setari Cookie-uri

Punem pariu ca NU GHICITI ce varsta are aceasta femeie?

Am ramas fara cuvinte cand am aflat ce varsta are aceasta femeie.

Ne-ati crede daca v-am spune ca aceasta femeie are 50 de ani? Candy Lo nu este o femeie obisnuita - ea a lansat recent un album foto cu ea si internetul a luat-o razna. Cum este posibil sa arati asa la 50 de ani???

Candy este o vedeta foarte cunoscuta in Asia, iar in 1991 a fost castigatoarea concursului Miss Asia Pageant. Pe langa job-ul de model, femeia a cochetat putin si cu actoria; pentru o perioada de cativa ani ea a luat o pauza de la viata publica pentru a se ocupa de cei trei copii ai sai (da! este si mama).

Este foarte ciudat sa vezi ca o femeie care are o varsta la care ar putea avea nepoti sa arate in continuare ca o adolescenta.

Candy a divortat in urma cu doi ani de sotul ei, insa au decis sa creasca impreuna cei trei copii ai lor. Asa cum demonstreaza si imaginile postate de ea pe internet, femeia nu va avea nicio problema in a isi gasi un nou partener de viata.

Citește și:

In timp ce multi o acuza de faptul ca a folosit Photoshop pentru a isi modifica fotografiile, cei mai multi oameni sunt de parere ca Lo este femeia ideala. Photobook-ul ei s-a vandut deja in 3.000 de exemplare, iar pagina ei de Facebook a crescut dramatic in ultima perioada.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook si Instagram

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.