Setari Cookie-uri

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive pentru Societatea sa Gastronomică

Toamna aceasta, restaurantul bucureștean Gramont, localizat în Suter Palace Heritage Boutique Hotel, își răsfață oaspeții cu două noi concepte gastronomice: un meniu de Executive Lunch, cu trei feluri de mâncare, la un preț special de 150 lei / persoană și seri muzicale sub umbrela Joi de Vivre.

comunicat de presa: Astfel, operatorii localului, Alexandru și Ruxandra Stoian, își reîntăresc angajamentul făcut Societății Gastronomice Gramont și continuă să creeze momente și evenimente care să vină în întâmpinarea nevoilor și obiceiurilor de consum ale comunității create.

“Interacționând în fiecare zi cu oaspeții și știind ceea ce își doresc, ne-a venit natural să ne adaptăm ofertele pentru a îndeplini cerințele unui public exigent și diversificat. Astfel, am dezvoltat Executive Lunch, destinat profesioniștilor cu un stil de viață dinamic și serile Joi de Vivre, pentru cei care își doresc o experiență multisenzorială, complexă, ce combină gastronomia de top cu muzica”, spune Alexandru Stoian, General Manager Suter Palace Heritage Boutique Hotel și Gramont.

Citește și:

Executive Lunch: locul de joacă al chefilor Gramont

În fiecare zi, între orele 12:00 și 15:00, Gramont le propune celor ce îi trec pragul un meniu de prânz special conceput de către chef Valentin Mitea. Realizat exclusiv din ingrediente proaspete și de calitate, atât franțuzești, cât și locale, meniul include trei feluri de mâncare - aperitiv, fel principal și desert - și are un preț de 150 de lei de persoană.

Datorită angajamentului restaurantului față de sezonalitate și prospețime, meniul se schimbă zilnic, ceea ce face ca fiecare masă să devină o experiență unică.

Printre preparatele cu care chef Valentin Mitea a ales să-și răsfețe clienții se numără macarons cu ficat de rață și caviar de mere Pomme du Limousin, calcanul cu sos de unt și șampanie, millefeuille cu vanilie și zmeură, carpaccio de creveți roșii sicilieni, cu yuzu și lime, mușchi de cerb cu gălbiori și merișoare, prăjitura cu matcha. Bineînțeles, meniurile Gramont au și variante vegetariene, cum este aceasta: hribi cu cireșe negre și flori de sare, conopidă cu ghimbir și lemongrass, prăjitură cu fistic și zmeură.

Citește și:

“Meniul de Executive Lunch este o ocazie optimă pentru echipa noastră de a se juca cu ingredientele proaspete, pe care le găsim în piață sau la micii producători și de a crea preparate unice, ce, în alte condiții, nu și-ar găsi loc în meniul nostru. Ni s-a întâmplat adesea să ne îndrăgostim de un anumit produs, dar să nu îl putem folosi, fiindcă furnizorul nu ne putea asigura constanță în calitate și / sau cantitățile necesare a la carte. Acum, avem semnificativ mai multă libertate culinară și mai mult spațiu de joacă, pentru a crea preparate memorabile”, a adăugat Alexandru Stoian.

Ambianța liniștită și discretă a restaurantului Gramont face din acesta localul ideal pentru un prânz productiv de afaceri sau pentru a avea discuții importante cu colegii.

Citește și:

Joi de Vivre: seri muzicale, de o frumusețe atemporală

Un adevărat omagiu adus influențelor românești și franceze, Joi de Vivre are loc în fiecare joi, între orele 20:00 și 22:00, când membrii Societății Gastronomice Gramont sunt invitați să se bucure de un spectacol muzical live. Aceste serate promit să transporte oaspeții într-o călătorie muzicală unică, trecându-i prin diferite perioade ale Micului Paris și ale Parisului clasic.

Spectacolele variază de la café concert la interpretări impresionante la saxofon și vioară, oferind un amestec perfect de nostalgie și modernitate. Astfel, restaurantul susține scena artistică locală, aducându-și aportul la promovarea muzicienilor români.

Rezervările pentru cele două evenimente pot fi făcute telefonic, la numărul 0739 675 782, sau online, pe https://www.suterpalace.com/ro/restaurant--gramont.

Citește și:

Despre Gramont

Situat în Suter Palace Heritage Boutique Hotel, din București, restaurantul de fine dining Gramont își ia numele după Vicontele de Gramont, una dintre personalitățile culturale și politice, care au marcat societatea românească, la sfârșitul secolului al XVIII-lea, începutul secolului al XIX-lea. Localul cu 34 locuri la interior își răsfață oaspeții cu un meniu care îmbină tehnici și ingrediente românești, cu elemente ale savoir-faire-ului și gastronomiei franțuzești.

Un promotor al gastronomiei fine, Gramont îmbină tehnicile de gătire franțuzești, specifice cu ingrediente de calitate, cum sunt savuroasele fructe și legume românești sau produsele franțuzești, certificate “grand cru”, precum foie gras-ul Rougié, somonul Gravlax, tonul Yellowfin, vita Salers și nu numai.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.