Setari Cookie-uri

Alexandru Ciucu, primele declarații după victoria Alinei Sorescu în instanță: Nu mă mai însor niciodată...

Alexandru Ciucu a primit o nouă lovitură din partea fostei sale soții, Alina Sorescu, după ce instanța a decis ca programul de vizită al fetițelor, o săptămână la mama, o săptămână la tata, să fie suspendat.

Victorie pentru Alina Sorescu, după ce a primit verdictul mult așteptat din partea instanței. Deși inițial s-a stabilit ca fetițele sale să petreacă o săptămână alternativ la mama și la tatăl lor, vedeta nu s-a putut împăca cu acest gând.

Alina Sorescu a luptat pentru ca micuțele ei să aibă parte de stabilitate și de un program organizat, așa cum merită fiecare copil. Ea a făcut apel, iar instanța a decis să suspende programul de vizită stabilit inițial. Artista a împărțit bucuria sa cu internauții, care au susținut-o pe toată perioada procesului.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curteade Apel București – a readus echilibrul emotional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână las tata și o săptămână la mama, așa cum a cerut tatăl. (…)

Citește și:

A fost o perioadă grea, eu, ca mama, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată (…)”, a scris Alina Sorescu, pe rețelele sociale.

În ceea ce îl privește pe Alexandru Ciucu, acesta s-a arătat nemulțumit de decizia instanței, însă nu a dorit să vorbească prea mult de viața sa personală. Pentru cancan.ro, designerul a mărturisit că nu își mai dorește să se însoare vreodată.

„Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor.

Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat Alexandru Ciucu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Citește și:

Chiar dacă în plan personal există loc de mai bine, Alexandru Ciucu se poate mândri cu realizări importante în plan personal. Designerul a absolvit un master la Paris, iar acum se pregătește să își extindă afacerea.

„Lucrez la o colecție de haine de damă. Vreau să dezvolt ceva și pe direcția asta. Dar mai durează, pentru că nu e așa ușor. E destul de complicat, concurența e mare, sunt câțiva designeri foarte buni în România, iar ștafeta este foarte ridicată.

Am terminat masterul de la Paris în acest an. Am susținut examenele, am prezentat proiectele ce au fost notate. Pe toate în engleză. Deși știu și franceză, nu o știu totuși la nivel academic.

Acest master mă ajută în această nouă direcție pe care mi-am propus-o și vine să sprijijne zona de luxury pentru costume de bărbați, dar și să-mi completeze cunoștințele și experiența în zona ținutelor de damă”, a adăugat Alexandru Ciucu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.