Setari Cookie-uri

Cât de tare au afectat-o pe Rona Hartner zvonurile cu privire la idila cu Emil Constantinescu: Nu dansul a fost vinovat, ci ..

Rona Hartner a fost invitata lui Denise Rifai în emisiunea de la KanalD, acolo unde a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, dar și despre așa zisa idilă dintre ea și fostul președinte, Emil Constantinescu.

Rona Hartner este o artistă desăvârșită, cu numeroase premii și o carieră de invidiat atât în România, cât și în străinătate, La cei 50 de ani pe care îi are, Rona Hartner își uimește publicul prin talentul și carisma sa, iar cu fiecare ocazie ea își demonstrează calitățile de artistă completă, atât în zona teatrală, cât și în zona muzicală.

Recent, ea a fost invitata lui Denise Rifai, în emisiunea de la KanalD, acolo unde a vorbit despre viața sa tumultoasă, dar și piedicile prin care a trecut de-a lumgul timpului. Una dintre acestea a fost momentul în care presa a cuplat-o cu fostul președinte Emil Constantinescu.

Actrița a dezvăluit că toată acea celebritate negativă i-a făcut mult rău, mai ale că nimic nu era adevărat. Rona Hartner a declarat că fosta ei prietenă a complotat pentru a o pune într-o lumină negativă, trădând-o și ditribuind informații false despre ea.

Citește și:

„În primul rând, iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sex-gate, am pierdut o foarte bună prietenă pentru că ea a scris jurnalul ca să-mi distrugă relația cu iubitul și am pierdut foarte mult din imaginea mea pentru că eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru, fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent, anevoios, dificil, care nu e foarte vedetă dar care este acel drum de prestigiu, de artist de prestigiu.

Din momentul ăla, cu acel sex-gate s-a făcut o tăietură completă între viața mea de cinema și de artistă din România și imaginea mea. Oamenii m-au confundat cu o persoană care va vrea să fie la televizor cu orice preț și care nu este interesată de viața artistică, ceea ce este complet fals. S-a făcut o ruptură, eu n-am avut niciun premiu în România pentru carieră, pentru nimic, nu sunt percepută ca un artist! Pentru mine este o suferință permanentă, filmele mele din Franța n-au fost difuzate în România și aceste filme sunt difuzate în alte țări.
Acel scandal mi-a făcut un prejudiciu de imagine foarte mare și, în același timp, m-a făcut un pic cunoscută dar mie mi-a făcut un prejudiciu de imagine”, a declarat Rona Hartner, pentru KanalD.

Citește și:

Adevărul din povestea Ronei Hartner cu Emil Contantinescu

Rona Hartner și Emil Constantinescu s-au văzut pentru prima dată în 1996, atunci când au fot fotografiați dansând împreună. Actrița a mărturisit că din acel moment nu l-a mai văzut niciodată pe fostul președinte.

„Dansasem și eram pozată de cineva din exterior, nu era viață intimă. Câtă vreme cineva a pozat două persoane care dansează asta înseamnă, pur și simplu, că nu era ceva intim. L-am văzut o singură dată în viață (n.r.: pe președinte) în noiembrie 1996, în 1997 m-am mutat la Paris, el și-a văzut de treaba lui cu politica. N-am avut nicio treabă, nu l-am mai văzut, lumea avea nevoie de un scandal și a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a făcut un mare deserviciu. Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită”, a încheiat Rona Hartner.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.