Setari Cookie-uri

Foto: Nu ai vazut-o niciodata asa! Cum arata Bianca Dragusanu cand isi da jos extensiile?

Adio, par lung.

Bianca Dragusanu a renuntat la parul lung pentru un look de primavara, mai tineresc. Vedeta a hotarat ca este timpul pentru o noua schimbare de look, asa ca a trecut din nou pe la salonul de infrumusetare pentru a isi scoate extensiile si a se tunde.

Asa arata inainte

Este vorba despre un bob lung (par mediu), usor filat, cu breton lateral. Nuanta de par a ramas aceeasi, Bianca fiind multumita de ea.

Mandra de rezultat, fosta doamna Slav a postat deja o fotografie pe contul personal de Facebook.

foto interior si prima pagina: Facebook

Mie mi se pare ca ii sta mai bine ca niciodata. Voi ce ziceti?

Bianca a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Victor. Fosta doamna Slav a intrat in direct prin telefon la o emisiune Antena1 si a spus ca, in ciuda divortului, ea se intelege de minune cu prezentatorul de la meteo:

"Avem o relatie normala, avem lucruri de rezolvat. Am iesit la restaurant. Practic, actul de casatorie a distrus tot. A fost optiunea noastra sa ne casatorim. A fost decizia noastra. Aseara, nu a dormit la mine. Am fost la un eveniment si am plecat insotiti fiecare de paparazzi. In momentul de fata suntem bine asa cum suntem. Ne intelegem bine.

Citește și:

Daca am o problema, apelez la el si ma ajuta. Am observat ca, atunci cand am spus ca ne iubim, nimeni nu ne-a crezut. Cand ne-am despartit, toata lumea ne intreaba daca ne mai iubim. Victor este un sprijin pentru mine. Reprezinta un echilibru pentru mine. Lasam sa se vindece ranile si vedem ce vrea Dumnezeu." - a marturisit Bianca.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.