Setari Cookie-uri

Despre campania "Mousse si suc 100% - aici sunt vitaminele istete!"

Sucurile si mousse-urile sunt vitamine istete, deoarece ambalajul lor le transforma in fructe in forme moderne.

Comunicat de presa

O noua campanie educationala a Uniunii Nationale a Producatorilor de Suc, intitulata "Mousse si suc 100% - aici sunt vitaminele istete!" este lansata, cu o durata de trei ani. Campania vizeaza constientizarea parintilor asupra faptului ca sucurile 100% si mousse-urile din fructe si legume sunt un mod convenabil de a imbogati cu vitamine alimentatia familiei. Campania va acoperi cinci tari europene: Romania, Polonia, Cehia, Lituania si Slovacia.

Obiectivul campaniei:
Obiectivul campaniei "Mousse si suc 100% - aici sunt vitaminele istete!" este educarea parintilor si copiilor cu privire la consumul de sucuri 100% si mousse-uri, care pot fi o modalitate foarte buna de a suplimenta cu vitamine si nutrienti alimentatia zilnica. Studii recente arata faptul ca in cele 5 tari in care se desfasoara campania, consumul de sucuri este mult mai mic decat media Uniunii Europene, existand o disproportie puternica in special in comparatie cu tarile din Europa de Vest. Asa cum indica Raporul de piata Liquid Fruit realizat de AIJN 2014, media consumului de sucuri in Romania este de aproximativ 1 litru de suc/ persoana anual. Cantitatea zilnica de suc recomandata de nutritionisti este de 200 ml.

Citește și:

Ideea campaniei:
Campania "Mousse si suc 100% - aici sunt vitaminele istete!" are ca punct de plecare ideea ca sucurile 100% si mousse-urile sunt "solutii smart", deoarece sunt atractive, moderne si mai ales, convenabile. Sucurile si mousse-urile sunt vitamine istete, deoarece ambalajul lor le transforma in fructe in forme moderne. Acest lucru le permite consumatorilor sa se bucure de ele oricand si oriunde.

Cui ii este adresata aceasta campanie?
Campania este adresata in mod special mamelor, intrucat sunt principalii factori de decizie in ceea ce priveste alimentatia copiilor, dar si copiilor pentru care tehnologiile "smart" sunt naturale. Activitatile desfasurate in cadrul campaniei vor fi adresate simultan pe TV, internet, website si pagina de Facebook a campaniei.

Cine este organizatorul campaniei?
Uniunea Nationala a Producatorilor de Suc (KUPS) este angajata intr-un proces de popularizare a sucurilor 100% si mousse-urilor si educarea consumatorilor in ceea ce priveste alimentatia echilibrata. Campania "Mousse si suc 100% - aici sunt vitaminele istete!" continua activitatile anterioare ale Asociatiei prin care aceasta a promovat obiceiurile alimentare sanatoase, in special prin activitati legate de programul "5 portii de legume, fructe sau sucuri".

Citește și:

Pentru mai multe informatii despre campanie, accesati www.sucsimousse.eu si pagina de Facebook Traieste SMART.

Campania este finantata de Uniunea Europeana si Republica Polona, precum si din Fondul de promovare a Fructelor si Legumelor oferit de KUPS.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.