Setari Cookie-uri

Grace Couture Cakes lansează Vintage Vibes, noua colecție de torturi de nuntă în tendințele anului 2024

Dacă în anii trecuți domina minimalismul, iar accentele erau date de elemente de inspirație Art Deco, marțipan cu aspect de marmură, detalii aurii și modele geometrice, anul acesta colecția de torturi de nuntă lansată de atelierul couture de cofetărie are ca punct central estetica victoriană.

Torturile Lambeth

Torturile Lambeth, inspirate de designul clasic popularizat de faimosul Joseph Lambert în Londra la începutul secolului XX, au revenit puternic în tendințe, și le vom regăsi cu siguranță în evenimentele speciale ale anului. Învelite în cremă fină albă sau în nuanțe pastelate, acestea au un decor bogat, cu detalii elegante, cu panglici și margini 3D șprițate (poșate), care arată măiestria artizanilor.”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Torturi Peach Fuzz

Culoarea Pantone a anului 2024, 13-1023 Peach Fuzz se regăsește în noua colecție, atât în tortul de nuntă Catherine, cu un design sofisticat, monocrom, decorat cu elemente de hârtie din vafă de orez și dantelă delicată de marțipan, sau în elementele de decor spectaculoase, aplicate pe torturi de nuntă învelite în clasicul marțipan alb.

Citește și:

Dantelă, perle și panglici supradimensionate

Sezonul acesta, artizanii atelierului de cofetărie aduc împreună în decorul torturilor de nuntă câteva elemente din designul rochiilor couture de mireasă. Vom vedea astfel la nunțile anului 2024 torturi cu panglici 3D spectaculoase, lucrate manual, dar și adevărate broderii create din dantelă delicată și perle de marțipan. Nu lipsesc nici torturile cu flori naturale sau flori minuțios create din marțipan, foiță de vafă sau petale de ciocolată.

Dacă trendul în materie de decor este o estetică vintage, atunci când vorbim de gust, lucrurile stau diferit. Rețetele preferate în anul 2024 sunt moderne, haute-patisserie, cu un mix de arome și texturi care vor cuceri fiecare invitat și vor completa perfect meniul ales.”, completează Alina Sudriu.

Citește și:

Atelierul couture propune pentru torturile de nuntă 14 rețete proprii din gama Signature Cakes. Acestea combină mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolată belgiană, meringue de cocos, vanilie de Madagascar sau caramel, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cireșe, fructe de pădure, fistic sau mango și blaturi amaretto cu migdale.

Torturile de nuntă din colecția Vintage Vibes pot fi personalizate online, alegând compoziția dorită, numărul de porții, dimensiunea și numărul de etaje, folosind configuratorul online disponibil pe www.gracecc.ro/events.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.