Setari Cookie-uri

8 Activitati inedite de cuplu care va apropie

Activitati de facut in cuplu pentru a avea parte de niste momente extraordinare!

Iesiti in oras cu cineva special si aveti nevoie de niste inspiratie? Oare de cate ori puteti iesi la restaurant sau la un film inainte sa va plictisiti? Desigur, nu este nimic gresit in asta, dar dupa o vreme devine monoton, mai ales daca sunteti intr-o relatie stabila. Pentru a petrece timp de calitate cu cineva nu trebuie intotdeauna sa consumati o gramada de bani. Exista intr-adevar activitati mai costisitoare, dar in functie de bugetul fiecaruia puteti alege alternativele mai ieftine. Cateodata cele mai amuzante experiente le veti avea in urma unor activitati ieftine sau chiar gratuite si pe unele dintre acestea le veti gasi in continuare.

activitati in cuplu Foto: wavebreakmedia, Shutterstock

Activitati creative de facut in cuplu

1. Caiac canoe

Duceti-va impreuna la caiac-canoe daca vreti sa va testati vreodata relatia. Este o activitate ce presupune sa comunicati mult si sa lucrati impreuna pentru a avansa si este extrem de satisfacator daca reusiti sa faceti asta cum trebuie. Iar cand intrati intr-un cot de apa greu si se rastoarna accidental barcuta atunci va dati de fapt seama cat de greu este sa vorbesti eficient cu partenerul, dar dupa ce injurati si tipati putin veti fi obligati sa lucrati impreuna la un plan pentru a scoate apa din canoe si sa va vedeti in continuare de drum.

Citește și:

2. Turul fantomelor

Exista un trend la ora actuala in a vizita cladiri bantuite. Poate fi interesant in doi pentru ca atunci cand partea feminina se sperie, tresare si ajunge in bratele lui. Iar acum multi proprietari de case scot la iveala istoria nestiuta a conacelor in care au locuit bunicii si strabunicii lor. Daca este o casa mai veche de 100 de ani atunci puteti fi siguri ca acolo a murit cel putin o pisica a carei spirit bantuie inca locurile.

3. Explorati un nou hobby impreuna

Chiar daca ati observat ca hobby-urile partenerului nu va atrag asta nu inseamana ca ati epuizat toate activitatile de facut. Puteti descoperi ca impreuna este amuzat sa crosetati, pentru ca atunci cand unul se impotmoleste intr-un tipar mai dificil celalalt ii sare in ajutor si alte o gramada de astfel de hobby-uri. Daca aveti amandoi cel putin 2 ore libere pe saptamana apucati-va de un curs de dans, care va poate fi util la nunti sau alt gen de petreceri sau daca aveti ceva veleitati artistice inscrieti-va la un curs de fotografie si scutiti astfel prietenii de o cheltuiala suplimentara cand le vine vreun eveniment deosebit in familie.

Citește și:

4. Excursie misterioasa

Luati-va o zi libera sau macar o dupa amiaza si faceti o excursie catre nicaieri anume. Vedeti unda va poarta pasii, opriti-va in locuri pe langa care de obicei treceti, dar pe care nu le-ati studiat niciodata cu adevarat. Poate fi un restaurant de lux in care sa beti cate un cocktail deosebit urmat de un magazin de antichitati in care sa cautati cufarul bunicii dupa care puteti face un picnic improvizat intr-o padurice de la marginea orasului urmand sa incheiati seara la observator, orice numai sa faceti ceva placut pentru amandoi si sa va descoperiti astfel unul pe celalalt.

5. Degustari de vin

Cautati un tur local cu degustari de vin sau duceti-va singuri sa explorati cramele din oras sau din apropierea acestuia. Aveti insa grija ca cine va conduce sa stea deoparte si sa evalueze vinul doar dupa culoare si miros, pentru ca altfel va puneti rau cu autoritatile locale si viata are prioritate. Sau puteti evident sa luati taxiul spre casa cand v-ati saturat de atata vin alb, rosu, roze, asa nu va stii nimeni cu ce v-ati umplut voi timpul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.