Setari Cookie-uri

Victor Slav și iubita sa, Selina, au spus DA la Asia Express Sezonul 8: O privim ca pe o experienţă unică...

Victor Slav și Selina vor participa la sezonul 8 al emisiunii Asia Express, alături de alte 8 perechi care au acceptat provocarea show-ului de la Antena 1.

Antena 1 a dezvăluit oficial lista concurenților pentru Asia Express 2024, iar printre numele care au captat atenția se numără și Victor Slav, alături de partenera sa de viață, Selina. Fostul prezentator TV a acceptat provocarea de a intra în competiție și așteaptă cu nerăbdare să înceapă filmările pentru unul dintre cele mai dificile reality-show-uri de pe micile ecrane.

Sezonul 8 al emisiunii Asia Express promite o călătorie fascinantă prin Thailanda, Malaezia și Indonezia, oferindu-le celor nouă perechi de vedete provocări unice și spectaculoase. De la obiceiuri stranii la bariere lingvistice și temperaturi extreme, concurenții vor trebui să navigheze prin diversele culturi și teritorii ale Asiei într-o cursă contra-cronometru.

Victor Slav și Selina au împărtășit câteva gânduri cu privire la participarea lor, prima de acest fel în calitate de cuplu. Cei doi au recunoscut că acceptarea invitației a fost o decizie provocatoare, dar plină de promisiuni.

Citește și:

„Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluam frumos (fizic şi psihic). Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi”, au spus Victor Slav și Selina.

Cu toate incertitudinile și provocările care îi așteaptă, Victor și Selina sunt hotărâți să valorifice fiecare moment și să se bucure de călătoria lor în Asia. 

„Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap. Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!”, au mai spus cei doi concurenți de la Asia Express 2024.

Citește și:

Pe lângă cuplul format din Victor Slav și Selina, printre participanții la Asia Express 2024 se numără nume cunoscute precum Anca Țurcașiu, Mihai Găinușă, Betty Salam, Nicolai Tand, Sorin Brotnei și alții. Aceștia vor porni într-o aventură de neuitat, fără acces la telefon și cu un buget strict, urmărind să parcurgă peste 7000 de kilometri în cursa vieții lor.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.