Setari Cookie-uri

(P)Un numar de telefon care trebuie notat in agenda ta: 0900 120 711

Miruna D. are 33 de ani si este director financiar in cadrul unei multinationale renumite. Este casatorita cu un barbat minunat, director de vanzari intr-o firma care se ocupa de distributie. E frumoasa, desteapta, ingrijita ce mai, prototipul femeii de succes.

Miruna D. are 33 de ani si este director financiar in cadrul unei multinationale renumite. Este casatorita cu un barbat minunat, director de vanzari intr-o firma care se ocupa de distributie. E frumoasa, desteapta, ingrijita … ce mai, prototipul femeii de succes.

Intr-o zi, lumea ei perfecta s-a naruit: a aflat ca sotul, alaturi de care isi petrecuse ultimii 5 ani din viata „la bine si la greu” si care era sursa de invidie pentru toate cunostintele feminine, a inselat-o. Si nu o data. De mai multe ori. Si nu cu oricine. Cu prietena ei cea mai buna.

Miruna ar fi vrut sa stea de vorba cu mama ei, dar ea intotdeauna a avertizat-o ca Mihai nu este barbatul potrivit pentru ea, insa nu a vrut sa o asculte. Sora ei o sfatuia sa se grabeasca sa faca un copil, caci altfel o s-o paraseasca, si iata, s-a adeverit! Trofeul – aparenta unei casnicii perfecte – era prea important pentru Miruna.

In mod normal ar fi pus mana pe telefon sau s-ar fi dus direct la Irina, prietena ei cea mai buna, dar date fiind circumstantele, acum acest lucru ar fi fost imposibil. De fapt, acest lucru nu va mai fi posibil niciodata. Nemernica … Cum a putut?

Ziua a fost un chin suportabil, cat si-a ocupat mintea cu treburile de la birou, a avut chiar momente in care a uitat pret de cateva clipe ce a patit. Seara insa, cand a ajuns in casa plina de amintiri si-a dat seama ca daca nu sta de vorba cu cineva despre asta, o sa se urce pe pereti. Pe cine sa sune in miez de noapte, cand simte ca nu mai rezista? Cui sa-si descarce sufletul? Cine sa o ajute sa redevina o femeie puternica si independenta? Atunci si-a adus aminte ca odata, navigand pe internet, daduse peste un site care promitea sa o ajute cu sfaturi. Sfat, sfaturi … Sa incerce? Sa intre mai bine pe un forum?

Dupa vreo jumatate de ora de asteptat raspuns pe forum s-a hotarat. A pus mana pe telefon si a apelat 0900 120 711, numarul liniei telefonice VreauSfat* . In seara aceea a reusit sa-si descarce sufletul fara a-si compromite imaginea construita cu greu in atatia ani. Tipa de la VreauSfat a ajutat-o, i-a redat increderea in sine, ba chiar a inveselit-o putin. Cand a terminat de vorbit si-a dat seama ca a gasit o prietena care nu o barfeste la serviciu si nu ii tradeaza secretele, sentimentele, si, mai ales, care nu se supara daca ea suna la 1 noaptea sa ceara un sfat!
Kudika
16 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.