Setari Cookie-uri

După un an și jumătate de relație, Daniel Pavel vrea să o ceară în căsătorie pe iubita lui: Simt că e momentul...

Daniel Pavel, cunoscutul prezentator tv de la Survivor, și Ana Maria Pop trăiesc o poveste frumoasă de iubire de un an și jumătate și sunt de nedespărțit. Îndrăgostit până peste cap de iubita sa, Dan Pavel a făcut marele anunț cu privire la căsătorie.

Prezentatorul tv de la Survivor, Daniel Pavel, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ana Maria Pop și apar împreună peste tot, fiind de nedespărțit. Cei doi se iubesc de un an și jumătate și au deja planuri de viitor împreună. Daniel Pavel a recunoscut că se gândește la o viitoare nuntă cu iubita sa, mai ales că el crede cu toată inima în acest pas important al vieții în doi.

El împreună cu iubita sa au fost invitați la petrecerea Unica, acolo unde au dat detalii picante din relația lor și au vorbit despre neînțelegerile în cuplu, pe care le întâmpină câteodată. Cu toate acestea, iubita prezentatorului tv știe cum să aplaneze orice conflict și o face cu mult calm și răbdare.

„Pot să spun că eu sunt de o natură care discută mult, până la ceartă. Sunt și zodia Fecioară, desfac firul în 100. Nu-mi iese cu Ana, găsește calmul și în cele mai încinse stări ale mele. Eu zic că am găsit soluția perfectă, mă calmează”, a explicat Daniel Pavel, pentru Unica.

Citește și:

Ana Maria Pop a explicat și ce anume iubește la partenerul ei și a mărturisit că Daniel Pavel are un suflet de aur.

„Iubesc, pe lângă ambalajul și masculinitatea care se observă și cred că trec sticla, sufletul foarte cald, pe care cred că-l simt oamenii. Cred că de-asta sunt într-un număr atât de mare alături de el. Sufletul este de aur”., a mărturisit ea, pentru sursa citată mai sus.

Pentru că sunt extrem de apropiați și se iubesc mai mult ca niciodată, amândoi s-au gândit la următorul pas al relației, și anume nunta. Daniel Pavel nu vrea să ofere deocamdată mai multe detalii, însă este convins că acest pas va urma curând.

„Credem în valoarea căsătoriei. Eu am crezut și înainte să o cunosc pe Ana și acum simt că e momentul când trebuie să se întâmple. Revenim cu detalii după o pauză de „Survivor”, poate, cine știe”. a concluzionat prezentatorul tv.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.