Setari Cookie-uri

Top 5+1 motive pentru care este mai bine sa te intalnesti cu un barbat mai tanar

Cele mai importante motive pentru care este mai bine sa te intalnesti cu un barbat mai tanar

Trebuie sa recunoastem ca intotdeauna femeile se simt atrase de barbati mai inaintati in varsta decat ele. Daca sunt si un pic grizonati este mai mult decat perfect. Atunci cand o femeie pune ochii pe un barbat mai tanar incep barfele si toata lumea o judeca prin afirmatii precum: "ii trebuie morcov tanar ca nu ii mai place ce are acasa", "ii distruge baiatului copilaria", "vrea sa o invidieze prietenele" sau mai stiu eu ce alte rautati care nu expima decat invidie.

Asa cum am spus mereu am sa spun si acum ca intr-o relatie sentimentala varsta nu este relevanta. Asa ca, doamnelor si domnisoarelor, sa vedem de ce este bine sa ne intalnim cu un barbat mai tanar decat noi.

foto: barbat tanar, Shutterstock

1. Are un apetit sexual mult mai mare

Daca esti o femeie care iubeste sexul si isi doreste un partener cu un apetit sexual la fel de mare, atunci ai nevoie de un barbat mai tanar decat tine. El intotdeauna va avea chef de sex si nu va sta pe ganduri cand vine vorba de asta. Nu va trebui sa gaseasca scuze si nici nu va trebui sa depui eforturi prea mari pentru ca el sa inteleaga mesajul tau.

Citește și:

Citeste si Top 15 cele mai amuzante mituri despre sex

2. Are mai multa energie

Si nu se va supara daca vrei sa iesiti in oras si sa petreceti toata noaptea pana uitati de voi intr-un club. Nu se va supara nici daca iti vei invita prietenele la aceasta iesire pentru ca in acest fel isi va putea invita si el prietenii si distractia va fi pe masura.

3. Este deschis la noi provocari

Nu va sta pe ganduri daca ii vei propune sa fugiti intr-o excursie de cateva zile la munte sau la mare, nu va spune nu nici daca ii spui ca vrei sa calatoresti cu el in jurul Europei si sa uitati de tot pentru cateva saptamani bune. Ba mai mult, te va incuraja si va cauta incantat locuri interesante de vizitat.

4. Nu te va stresa cu prea multe telefoane

Atunci cand vrei sa iesi cu fetele in oras si nu vrei sa te deranjeze nimeni din cinci in cinci minte sa te intrebe unde esti si cat mai stai, cea mai buna alegere este un tip mai tanar decat tine care cu siguranta va iesi si el cu prietenii la o bere si nu iti va da batai de cap.

Citește și:

Citeste si Sfaturi pentru preludiu de zile mari

5. Nu te va judeca daca vii cu propuneri indecente in pat

Poate vrei sa incerci o pozitie noua, sau de ce nu, o partida de sex in trei si un barbat mai in varsta decat tine este posibil sa te refuze. Avantajul celor tineri este ca vor fi intotdeauna dispusi sa incerce lucruri noi si sa experimenteze noi aventuri sexuale.

6. Va fi incantat sa iti ceara sfaturi fara sa se simta ranit in orgoliu

Pentru ca tu esti adultul din relatie, ori de cate ori va avea nevoie de un sfat va apela la tine pentru asta si nu se va simti niciodata ranit in orgoliu atunci cand o va face. Va vedea in tine o partenera de viata care va fi mereu alaturi de el si nu se va speria de acest lucru.

Citeste si 6 Lucruri care se intampla cu corpul tau cand ai orgasm

foto prima pagina: barbat frumos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.