Setari Cookie-uri

Advertorial Bucureștenii sunt așteptați să pedaleze cu bicicletele Ivelo din parcurile Herăstrău și Tineretului

Începând cu luna Februarie, bucureștenii sunt asteptați să pedaleze cu bicicletele Ivelo prin parcurile și străzile din București. Centrele de închiriere din Parcul Regele Mihai I (intrarea Charles de Gaulle) și din Parcul Tineretului (intrarea Șincai) sunt deschise de pe 1 februarie și echipate cu biciclete moderne, în stare perfectă de funcționare.

Pe lângă cele 26 stații automatizate în București, se deschid și cele două centre de închiriere din parcul Herăstrău și Tineretului. Sistemul de bikesharing Ivelo dezvoltat de Asociația Green Revolution cu spriinul Raiffeisen Bank România reprezintă o oportunitate excelentă pentru bucureșteni de a adopta bicicleta ca mijloc de transport zilnic sau pentru recreere. Aceasta nu doar încurajează activitatea fizică și mobilitatea prietenoasă cu mediul, ci contribuie si la îmbunătățirea calității vieții în orașe, reducerea traficului și a emisiilor de carbon.
Mersul pe bicicletă contribuie nu doar la îmbunătățirea sănătății și bunăstării oamenilor, ci și la atingerea a 11 din cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD) stabilite de Organizația Națiunilor Unite, criterii pe care Ivelo le întrunește deja. Prin utilizarea bicicletei ca mijloc de transport, contribuim împreună la:
• Acțiunea climatică: Prin reducerea emisiilor de carbon generate de transportul individual cu mașina, bicicleta contribuie la lupta împotriva schimbărilor climatice.
• Sănătate și bunăstare: Utilizarea regulată a bicicletei îmbunătățește sănătatea fizică și mentală a angajaților, reducând riscul bolilor asociate sedentarismului.
• Mobilitatea urbană: Bicicleta facilitează deplasarea în orașe, contribuind la reducerea traficului și la creșterea eficienței transportului public.
• Consum și producție responsabilă: Prin promovarea utilizării bicicletei, se reduce dependența de combustibili fosili și se sprijină o alternativă sustenabilă de transport.
• Orașe și comunități durabile: Promovarea infrastructurii pentru biciclete și a mobilității active contribuie la dezvoltarea orașelor prietenoase cu mediul și la crearea unor comunități mai sănătoase.

,,Obiectivul nostru este ca oamenii să folosească bicicleta indiferent de sezon sau de vremea de afară. Nu există vreme nepotrivită pentru mersul pe bicicletă, atât timp cât suntem echipați corespunzător. Tocmai de aceea am deschis centrele mai devreme anul acesta, pentru a oferi oamenilor un motiv în plus să înceapă să pedaleze prin oraș’’, Raluca Fișer, Asociația Green Revolution.

”Ivelo este primul program de bike-sharing din România și ne mândrim că am fost alături de partenerul Green Revolution încă de la început în dezvoltarea acestei inițiative de ecologie urbană. Continuăm împreună pentru comunități mai prietenoase cu mediul și mai sănătoase” – Laura Mihăilă, Director de Marketing, Comunicare & CX, Raiffeisen Bank România.

Pentru mai multe informații despre tarifele și abonamentul Ivelo și beneficiile acestuia, accesati www.ivelo.ro .

Despre Ivelo:
Sistemul de bikesharing Ivelo este dezvoltat de Asociația Green Revolution cu spriinul Raiffeisen Bank România pentru încurajarea transportului sustenabil în mediul urban si a unui stil de viată sănătos. Cu o rețea extinsă de stații de biciclete și servicii de închiriere convenabile, Ivelo încurajează oamenii să adopte bicicleta ca mijloc de transport prietenos cu mediul înconjurător.
Despre Raiffeisen Bank România
Raiffeisen Bank, bancă universală de top, cu capitalizare și lichiditate solide, activează pe piața bancară din România deservind peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.900 de angajați în 285 de unități, 1.126 ATM&MFM și peste 28.900 POS-uri.
De mai bine de 25 de ani, Raiffeisen Bank susține mediul economic din România, oferind produse și servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile clienților. Având ca principiu fundamental responsabilitatea, contribuim la dezvoltarea societății prin finanțarea economiei reale și sustenabile. Totodată suntem implicați în comunitate, prin susținerea a 5 piloni de dezvoltare: educație, ecologie urbană, sport ca stil de viață sănătos, inovație, și, nu în ultimul rând, artă și cultură.
Din 2023, Raiffeisen Bank propune o nouă abordare și perspectivă asupra serviciilor bancare, prin lansarea Banking 1:1", o modalitate interactivă de a crea un plan financiar personalizat pentru clienții noștri, folosind aplicația Smart Finance, dezvoltată local, de echipa din România. www.raiffeisen.ro


Kudika
14 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.