Setari Cookie-uri

Women March Together

TEDxBucharestSalon dă startul primăverii cu primul eveniment al comunității: Women March Together pe 7 martie la Auditorium Pallady

Conversația despre femei și noul lor rol nu a fost niciodată mai intensă. Women March Together este un eveniment cu cele mai relevante și actuale subiecte: business, well being și vulnerabilitate, social good, dezvoltare personală, creativitate, artă, design, implicare civică, body image, știință. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt oamenii impresionanți care vor păși pe scena TEDxBucharestSalon pe 7 martie.

Women March Together își dorește să fie mai mult decât un eveniment de primăvară: un manifesto pozitiv despre prezentul și viitorul femeilor și al feminității.

Gazda evenimentului va fi Colin Whitfield, antreprenor încă de la 23 de ani, director de investiții în cadrul unei companii imobiliare și fondator BrandUP Interactiv. În 2017, Colin a câștigat TEDxBucarest Live Competition și a fost moderator la mai multe evenimente și conferințe tehnice printre care cele organizate de Banca Mondială, Dev Talks, Urban Talks, Awake Festival, Cluj Innovation Days și Life Hax. În prezent, el ajută creativi, techies și antreprenori să creeze sisteme de vânzare scalabile, poziționându-i ca autorități în domeniile lor, astfel încât să poată face mai mult din ceea ce le place.

Citește și:

Mădălina Uceanu

Senior HR Consultant cu o carieră ce a debutat în 1994, Mădălina este martorul dezvoltării pieței locale de recrutare. Este specialistă în dezvoltare de business, recrutare, headhunting, managementul cariere, consultanță și coaching, brand de angajator, e-recrutare. Speech-ul ei se va concentra pe felul în care crizele în carieră sunt, de fapt, etape evolutive.

Olivia Vereha
Cu o experiență vastă în comunicare, media și user experience design, Olivia este pasionată de produse digitale care îmbunătățesc lumea. Proiectele ei din cadrul Code for România au îmbunătățit sau schimbat sisteme pentru domeniul public, al ONG-urilor, sectorului privat.

Lucia
Primul ei single, “Silence” a fost lansat în 2012 și până acum a strâns mai mult de 27 de milioane de vizionări. Stilul modern indie-pop i-a creat o nișă specială pe scena muzicală locală, deși albumele ei au fost ascultate și de audiențe globale. Lucia a cântat deja pe scene importante din România: Untold, în deschidere pentru Asaf Avidan și pentru Kimbra.

Citește și:

Mădălina Bălan
Psiholog de business, consultant senior și Managing Partner Hart Consulting, Mădălina are 20 de ani de carieră, cu peste 8500 de ore dedicate analizei, coaching-ului și dezvoltării executivilor, și peste 3000 de ore de lucru cu echipe de profesioniști. Pe scena TEDxBucharest va vorbi despre ADN-ul liderilor și relația dintre personalitate și stilul de conducere

Andreea Georgescu
Andreea are un business de consultanță digitală în România. Și este stand-up comedian pe scenele din New York din 2017. Când nu are zile serioase în București, îi face pe oameni să râdă dincolo de ocean, fiind mai mereu între avioane.

Sebastian Armean
Doctor absolvent al facultății Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, specialist în psihiatrie and farmacologie clinică, terapeut și psiholog clinic. La Women March Together se pregătește cu un speech care să decodifice miturile despre sănătate mintală, încredere în sine, body image și cum ne trăim propria corporalitate.

Citește și:

Ioana Gheorghita
Cu o experiență de peste 15 ani în strategie și comunicare de brand, Ioana este consultant independent și colaborează cu agenții de publicitate, echipe de creație și branduri. Portofoliul ei include nominalizări și premii importante în competiții precum: Effie, Cannes Lions, Golden Drum și ADC*RO. Ioana studiază economie comportamentală și aplicarea acesteia în marketing și comunicare.

Mihaela Miroiu
Prof. univ. la SNSPA, inițiatoarea primei școli doctorale de Științe Politice, a studiilor și cercetărilor feministe și a primelor organizații pentru drepturile femeilor în România de după 1989, Mihaela Miroiu este autoarea a 14 cărți de filosofie, politologie și literatură și a editat alte 12. Joacă un rol public activ în calitate de politolog și etician.

Citește și:

Ilinca Păun
Trecerea de la o lungă carieră în management la a fi antreprenor a fost o decizie firească pentru Ilinca Păun. A vrut să construiască programe de educație în afaceri pentru tineri și acum face asta cu Reality University, așa cum este adesea numită The Entrepreneurship Academy. Ilinca iubește să-i îndrume pe tinerii proprietari de start-up-uri, practic viitorul României.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.