Setari Cookie-uri

Shakira și Tom Cruise împreună la un eveniment monden! Fotografiile surprise cu cele două staruri

Shakira și Tom Cruise au fost surprinși împreună în acest weekend, la un eveniment monden ce a avut loc la Miami. Internauții se întreabă acum dacă cele două staruri formează sau nu un cuplu.

Shakira și-a schimbat radical viața de când a revenit în America. După o despărțire dureroasă, artista și-a luat copiii și s-a mutat la Miami, acolo unde a început o nouă viață. De când a plecat din Barcelona, Shakira parcă a renăscut și și-a dat voie să se bucure de viață, exact așa cum merită.

Recent, ea a fost fotografiată la un eveniment monden ce a avut loc la Miami, alături de Tom Cruise. Internauții se întreabă acum dacă între cele două staruri este ceva mai mult decât o simplă prietenie. Imaginile îi arată pe cei doi cu zâmbetul pe buze, bucurându-se de atmosferă. Shakira a optat pentru un top strâns pe corp de culoarea verde închis, cu pantaloni în aceeași nuanță. Ea și-a accesorizat o pereche de ochelari de soare negri, iar părul l-a purtat ondulat. Tom Cruise a purtat un tricou polo alb și ochelari de soare.

Citește și:

Shakira, premiată femeia anului

Tot în weekend-ul trecut, Shakira a primit premiul "Billboard Woman of the Year", ocazie cu care a ținut un discurs în care a făcut aluzie la despărțirea dureroasă pe care a trit-o anul trecut.

„Acesta a fost un an de schimbări seismice în viața mea, în care am simțit mai mult ca niciodată – și foarte personal – ce înseamnă să fii femeie”, a mărturisit ea.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.