Când este Black Friday 2022?

În mod tradițional, Black Friday ar trebui să aibă loc în ultima vineri din noiembrie. Cu toate acestea, goana după reduceri începe din ce în ce mai devreme, astfel încât în acest an, Black Friday are loc în România pe 11 noiembrie, deși numeroase magazine anunță o nouă serie de reduceri în apropierea datei internaționale.

Emag Black Friday 2022

Ce reduceri de te așteaptă în acest an la emag? Retail jobs

Potrivit wall-street.ro, Anul acesta, eMAG va livra din centrul logistic al viitorului, păstrând neschimbat prețul livrării, 9,99 de lei.

Pentru cei care se gândesc să își cumpere pentru prima oară o casă, eMAG pune în vânzare două case situate în ansamblul Liziera de Lac, la 15 minute de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani: Casă tip Cuib 3, ansamblul Liziera de Lac, situată la 15 minute de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani, infrastructura completă, P+1, 4 camere, decomandate, 2 băi, 1 grup sanitar, finisată, suprafață utilă casă 110 mp, suprafață totală casă 143 mp, utilități complete, nemobilată, la preț 146.895 euro, de la 202.300 euro

Dincolo de această ofertă inedită, campania emag Black Friday conține produse indispensabile locuinței:

Vezi aici oferta completă de Black Friday de la emag.ro

Elefant.ro Black Friday

Oferta de la mall-ul online Elefant.ro este foarte bogată în acest an. Poți alege de la produse cosmetice pentru toată familia, cadouri și decorațiuni de Crăciun, accesorii deco pentru locuință sau chiar electrocasnice. Iată câteva dintre ofertele care ne-au atras atenția:

De asemenea, elefant.ro te poate ajuta să îți pregătești de pe acum lista de cadouri de Crăciun cu reduceri impresionante la parfumuri de damă și parfumuri de bărbați. Vezi aici toate reducerile.

Evomag Black Friday

Descoperă aici întreaga gamă de produse reduse de la evomag.ro

Evomag organizează, până pe 27 noiembrie, cel mai mare Black Friday de până acum și oferă discount-uri de până la 80%, la peste 165.000 de produse, din circa 6.000 de repere, pe parcursul a patru runde de reduceri, potrivit start-up.ro.

Tot start-up.ro informează că la evoMAG, produsele cumpărate pot fi achitate în:

- 40 de rate fără dobândă prin BRD (ofertă ce poate fi accesată exclusiv în showroom-ul evoMAG);

- 12 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania;

- 12 rate prin cardul de credit de la BCR;

- 8 rate fără dobândă prin cardul de credit Card Avantaj de la Credit Europe Bank (în perioada 11 – 13 noiembrie)

foto prima pagina Magi Bagi /Shutterstock

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: