Setari Cookie-uri

Crocs Stomp – Pășește cu încredere în noul an!

Cum să începi mai bine anul decât cu o pereche nouă de încălțăminte? Și după ce ai stat cocoțată pe tocuri la toate petrecerile de Crăciun și Revelion, e momentul pentru încălțămintea cea mai confortabilă.

Dar îți împărtășim un secret: cu noua colecție Crocs Stomp ești ca pe tocuri, pentru că au o platformă de aproape 7 cm, să rămâi în continuare la înălțime!

Ai două variante de culoare pentru noul model Stomp – bubble pentru ținute colorate pastel sau jeanși și negru, pentru ținute sobre, în culori închise.

Alege-ți culoarea preferată, sau poartă-le pe amândouă, dacă ai și outfit-uri în culori vesele și all black.

Te vei bucura de același confort cu care te-a obișnuit Crocs, să poți păși cu încredere în noul an.

Deși au o talpă platformă, sunt ușori și te lasă să pășești ca pe norișori de puf. Doar că se conformează tendințelor sezonului, cu tălpi dramatic exagerate și excesiv de groase.

Te bucuri de confort și stil, ai aceeași baretă mobilă, dacă vrei să îi securizezi, pentru mers în siguranță, aerisire și spațiu de adăugat oricâte Jibbitz Charms îți dorești.

Citește și:

Ca întotdeauna, sunt ușor de curățat și se usucă repede, să îi poți purta neîncetat, indiferent unde te poartă pașii.

Partea superioară este același Croslite modelat și te bucuri de același confort iconic. Ușori, flexibili, confort 360 de grade.

Exagerați? Poate.

Exact ce ai nevoie la început de an? Cu siguranță!

Pășește cu încredere înainte!

Intră în era STOMP!

Îi poți proba oricând în magazinele Crocs din AFI Cotroceni si ParkLake. Nu aștepta, ia-ți chiar acum și tu o pereche de Stomps să pășești cu încredere în noul an.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.