Setari Cookie-uri

Top 5 motive pentru care ai nevoie de un planificator digital în viaţa ta

Ţi-e teamă să nu uiţi să îţi reînnoiești RCA-ul, să faci ITP-ul sau să nu ratezi o şedinţă cu părinţii sau o programare la salon? Iată care poate fi ajutorul tău de nădejde care te ajută să organizezi inteligent toate evenimentele din agendă

Femeia modernă din zilele noastre se pierde adesea printre întâlniri de afaceri, programări la salon şi teme cu cei mici. Deoarece nu prea există lucruri pe care să le poată şterge din agenda săptămânală, singura soluţie pentru a le putea duce pe toate la bun sfârşit este de a fi cât se poate de bine organizată. Din fericire, astăzi există o mulţime de tool-uri create cu scopul de a ne ajuta în planificarea eficientă de zi cu zi.

Dacă şi tu îți petreci prea mult timp copiind din calendarul tău digital în agendă evenimentele în din fiecare săptămână înseamnă că încă nu ai găsit încă ajutorul de nădejde. Din cauza volumului mare de task-uri zilnice, este posibil să pierzi evidența întâlnirilor deoarece acestea sunt notate în mai multe locuri. O agendă fizică este un prieten vechi, însă ocupă destul de mult spaţiu în geanta deja aglomerată. Calendarul telefonului este, de cele mai multe ori, insuficient pentru toate detaliile de care ai nevoie pentru fiecare eveniment salvat.

Citește și:

Dacă oricare toate cele menţionate mai sus îţi sunt cunoscute, înseamnă că ai nevoie de planificator digital. Acesta poate ţine pasul cu toate evenimentele zilnice, săptămânale şi chiar anuale, de la şedinţele cu părinții, până la programarea la inspectia tehnica periodica.

Iată care sunt câteva din motivele pentru care ai nevoie de un planificator digital:

  1. Nu trebuie să rupi pagina când greşeşti sau se modifică ceva

Schimbările şi greşelile fac parte din viaţă. Se poate întâmpla ca o programare profesională sau personală să fie modificată sau anulată de oricare dintre părţile implicate. Dacă într-o agendă fizică asta ar fi însemnat ştergerea scrisului sau chiar ruperea paginii (în cazul unei greşeli), în formatul digital lucrurile sunt mult mai simple. Cu un planificator digital, le poţi muta sau șterge pur și simplu din ziua respectivă. Acest lucru este util în special atunci când trebuie să reorganizezi rapid sarcinile de pe o anume listă, pentru a adăuga modificarea survenită.

Citește și:
  1. Câştigi timp

Trebuie să recunoşti că scrierea în agendă a tuturor evenimentelor stabilite poate consuma mai mult timp decât ţi-ai dori. Cu atât mai mult atunci când este vorba despre aranjamente regulate, profesionale sau personale. Utilizarea unui planificator digital permite copierea şi adăugarea evenimentelor repetitive din doar câteva clicuri.

  1. Eşti organizată

Dacă vrei să ştii cum arată săptămâna sau luna următoare din punct de vedere al numărului de evenimente, o poţi face printr-o privire de ansamblu. Într-o agendă fizică, în schimb, acest lucru ar fi practic imposibil. În plus, formatul digital este o alegere mai durabilă pentru mediu, prin reducerea cantității de produse din hârtie care sunt imprimate, precum și reducerea emisiilor din procesele de producție și de expediere.

Citește și:
  1. Nu îţi încarci geanta cu mai multe obiecte

Deşi cu toţi iubim agendele clasice şi ne cumpărăma aproape anual una, datorită modelelor deosebite de la companiile preferate, acestea nu sunt tocmai uşor de inclus bagajul nostru zilnic. Prin descărcarea aplicaţiei preferate pe smartphone, pe tabletă sau pe laptop, nu va mai trebui să scormoneşti prin geantă, pe birou sau prin maşină pentru a găsi pe ce să notezi noua programare apărută în programul tău.

  1. Poţi share-ui programul tău cu cei dragi

De multe ori este nevoie să împarţi cu partenerul tău task-urile personale, ce ţin de cumpărăturile pentru casă, activităţile celor mici sau programarea plăţilor facturilor. Cu ajutorul unui planificator digital poţi face asta cu uşurinţă, iar dacă partenerul tău nu este la fel de organizat, lista ta va fi potrivită pentru amândoi. Astfel, nu vor mai exista evenimente de care să uitaţi vreunul dintre voi.

Citește și:

Viaţa de adult aduce cu ea, fără să ne dăm seama, şi o doză necesară de organizare, pentru a putea duce la bun sfârşit toate task-urile. Şi pentru cei mai meticuloşi, dar mai ales pentru cei ce nu au organizarea ca punct forte, orice ajutor este binevenit.

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.