Setari Cookie-uri

Șerban Huidu, dezvăluiri despre accidentul mortal pe care l-a provocat în urmă cu 11 ani. A reușit să facă pace în sufletul său?

Șerban Huidu a vorbit despre accidentul mortal pe care l-a provocat în urmă cu 11 ani, atunci când 3 persoane și-au pierdut viața.

Șerban Huidu a fost invitatul lui Denise Rifai în ediția din această săptămână a emisiunii 40 de întrebări. În urmă cu mulți ani, Șerban Huidu era un prezentator tv apreciat de publicul român, iar Cronica Cârcotașilor aducea audiențe uriașe postului Prima Tv.

În urmă cu 11 ani, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, Șerban Huidu a provocat un accident mortal pe drumul care duce spre Brașov. Atunci, el a intrat cu mașina într-un alt autovehicul, iar 3 oameni și-au pierdut viața. Cu toate că a fost condamnat la închisoare, Huidu nu a stat nicio zi după gratii, fapt ce a revoltat opinia publică.

Acum, fostul om de televiziune a făcut declarații despre acel moment tragic. El a spus în emisiunea de la KanalD că există amănunte din dosar care nu au fost făcute publice, însă, cu toate acestea, el a fost aspru criticat de multe personalități din România.

Citește și:

”Nimeni nu-și dorește un accident, nu este o faptă pe care să o urmărești, e greu să creadă cineva că ai plecat să faci accident când aveai copiii în mașină și soția. (…) Cel mai important e să faci pace cu tine.

Dacă poți să-ți pui întrebarea ce ai fi putut să faci să eviți?”, a spus Șerban Huidu, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

În urma accidentului, multă lume i-a întos spatele și l-a blamat pentru cele întâmplate. Acum, prezentatorul tv spune că a reușit să facă pace cu el și să se ierte pentru cele întâmplate. Mai mult, Huidu a menționat că imaginea sa depinde și de alte lucruri, nu doar de iertarea propriei persoane.

“Cred că cel mai bun exercițiu pe care îl poți face, un sfat pt cei care trec printr-o astfel de situație, să pui într-o balanță ce puteai face și ce nu puteai face. Mie mi-a ieșit bine balanța asta.

Citește și:

Având în vedere ce mi-a ieșit la final din balanță, am avut puterea să merg mai departe, am trecut mai departe de ce a zis Ciutacu, pentru că știu eu ce s-a întâmplat. Imaginea ta depinde multe alte lucruri”, a mai adăugat Șerban Huidu.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.