Setari Cookie-uri

Șerban Huidu și Andreea Esca au îngropat securea războiului: Era mult mai grav...

Șerban Huidu și Andreea Esca au pus capăt unui scandal mediatic ce a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor și discuțiile în mediul online. După ce difuzarea unor imagini compromițătoare a stârnit controverse și amenințări cu procese legale, cei doi prezentatori par acum să fi depășit aceste momente tensionate.

Șerban Huidu pare să fi încheiat unul dintre cele mai discutate conflicte media din ultimii ani, aceea cu Andreea Esca. După ce a difuzat imagini cu aceasta înjurând în timpul unei pauze din emisiunea "Cronica Cârcotașilor", Huidu a fost amenințat cu un proces. Acum, într-un interviu pentru Cancan, el dezvăluie că relația lor s-a îmbunătățit semnificativ.

În trecut, Șerban Huidu a difuzat imagini compromițătoare cu Andreea Esca, în timp ce aceasta nu știa că microfonul era încă deschis. Aceste secvențe au devenit virale și au stârnit controverse în media. Însă, conform dezvăluirilor făcute de Huidu într-un podcast cu Mihai Morar, sursa acestor imagini a fost un spectator din America, care a interceptat transmisiile Pro TV. Prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor a recunoscut că Andreea Esca a amenințat cu un proces, dar că difuzarea publică s-a axat doar pe secvențe amuzante, în timp ce înregistrările originale erau mult mai incriminatorii. Totuși, într-un interviu recent, Huidu a afirmat că a rezolvat conflictul cu Esca și că acum au o relație bună.

Citește și:

„Era un tip din America. El urmărea acolo PRO TV, PRO TV Internațional și Acasă TV. Asta prindea el în America. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio. El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-au mulțumit când au văzut ce era pe ea. Esca voia să mă dea în judecată. Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip”, a povestit Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar.

Întrebat dacă a fost contactat de vedeta Pro TV înainte sau după podcast, Huidu a dezvăluit că Esca l-a sunat înainte și că au discutat despre această problemă. Mai mult, Huidu a lăudat implicarea și talentul copiilor lui Esca în emisiunea "America Express", emisiune de la Antena 1.

Citește și:

"Nu m-a sunat după ce am apărut în podcast, m-a sunat înainte, am vorbit și suntem foarte buni prieteni, nu e o problemă atât de mare. Mai mult decât atât, în America Express frate-miu și Giulia, i-au sprijinit foarte mult și i-au îndrăgit pe copiii Andreei Esca”, a mai explicat Șerban Huidu.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.