Setari Cookie-uri

Șerban Huidu își ține cei doi copii departe de lumea televiziunii! Ce pasiuni au Rareș și Mircea Huidu?

Deși este o prezență constantă pe micul ecran, Huidu a fost extrem de discret în ceea ce privește familia sa. El este căsătorit cu Cristina Huidu din 2000 și au împreună doi copii, Mircea și Rareș. Cu toate că este o figură publică, prezentatorul tv nu a publicat niciodată imagini cu fețele copiilor săi.

Șerban Huidu a păstrat mereu o anumită rezervă în ceea ce privește viața sa personală și și-a ținut familia departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, într-un interviu recent pentru Ciao, el a făcut declarații surprinzătoare despre copiii săi, care nu îi calcă pe urme.

"Au cunoștințe temeinice, putere de dezbatere și, mai ales, imaginație. Unul a făcut un film de prezentare al școlii în care învață de parcă sunt eu la începuturi și altul a ajuns cu un concurs de debate până la Yale University unde din 3.000 de participanți, eseul lui despre societățile distopice-studiu societatea românească pe vremea lui Ceaușescu s-a clasat în primele 50. Q.E.D”, a mărturisit Șerban Huidu.

În ceea ce o privește pe soția sa, Cristina Huidu, aceasta ocupă o poziție de manager de vânzări într-o agenție de turism și are o carieră care nu are legătură cu lumea televiziunii. Despre ea, Huidu a dezvăluit că este o persoană dedicată și pasionată de călătorii, iar pe contul său de Instagram sunt postate frecvent fotografii din diverse destinații de vacanță.

Citește și:

Pe lângă aspectele personale, Huidu a făcut și unele dezvăluiri privind cariera sa în lumea media. Într-un podcast realizat de Mihai Morar, Huidu a mărturisit că a primit o ofertă generoasă din partea Antenei 1, dar și-a exprimat frustrarea cu privire la neplata unor facturi de un milion de euro de către unii patroni români.

„Uitându-mă în spate, s-ar putea să fi fost.(cel mai bine plătit prezentator tv) A venit o ofertă de la Antenă. Pe 3 sezoane, 4 milioane de euro. Și era și o primă de instalare. [...] Am câștigat destui bani de-a lungul timpului și acum probabil că trebuie să dau și înapoi din ce am câștigat”, a declarat cârcotașul, în podcastul lui Mihai Morar.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.