Setari Cookie-uri

Șerban Huidu, prima reacție după ce Mihai Găinușă a acceptat provocarea Asia Express: Sper că se va descurca...

Deși nu își mai vorbesc de aproape un deceniu, Serban Huidu a oferit o primă reacție despre participarea lui Mihai Găinușă în show-ul Asia Express.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă, doi dintre numele cele mai sonore din peisajul media românesc, au trăit o ruptură în relația lor de aproape un deceniu. Cu toate acestea, în ciuda distanței și a tăcerii persistente dintre ei, Huidu a ținut să ofere câteva cuvinte despre participarea lui Găinușă la show-ul Asia Express.

Cu o experiență vastă în domeniul televiziunii și radio-ului, cei doi au fost parte a echipei emisiunii "Cronica Cârcotașilor", reușind să aducă o notă aparte în peisajul media românesc. Totuși, în ultimii ani, relația lor pare să se fi răcit considerabil, iar comunicarea între ei a devenit sporadică sau chiar inexistentă.

În ceea ce privește participarea lui Mihai Găinușă la Asia Express, Șerban Huidu și-a amintit de vremurile în care cei doi călătoreau împreună prin Europa, aducând informații turistice într-un mod unic și captivant pentru telespectatori. Aventurile lor în emisiunea "Cârcotașii în Europa" au fost memorabile și au lăsat o amprentă puternică în memoria publicului.

Citește și:

„Emisiunea Asia sau America Expres este catalogată absurd ca fiind reality-show. Este, în fapt, un concurs combinat cu travel show. Informațiile turistice ar trebui furnizate constant și atractiv. Eu am făcut cu Mișu și echipa de atunci Cârcotașii în Europa.

Acolo, am învățat atât de multe lucruri. Și am adus informație turistică, într-o țară ce nu intrase încă în UE. Mă gândesc să fac un pachet aniversar. Se fac în curând 25 de ani de la prima ediție. Mișu a învățat mult din emisiunea Cârcotașii în Europa. Atunci a fost greu. Sper că se va descurca. Mi-ar plăcea.”, a povestit Șerban Huidu pentru Playtech Știri.

Cu toate acestea, Huidu pare să nu fie un susținător al show-urilor de supraviețuire care au devenit populare în România în ultimii ani. Consideră că aceste producții afectează piața de televiziune și sunt o reflecție a unei tendințe periculoase de consum media.

Citește și:

"Mi se par niște producții care fac praf piața de televiziune, care și așa nu se simte prea bine. Toate aceste show-uri au plecat de la Big Brother. Unde spionarea aproapelui a fost pusă la rang de cinste. Mi se pare o audiență facilă. Televiziunea poate fi mult mai mult decât asta," a subliniat Huidu, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.