Setari Cookie-uri

Un nou accident provocat de Șerban Huidu! Primele declarații ale prezentatorului

Șerban Huidu a provocat un nou accident rutier! Prezentatorul tv și-a recunoscut vina și a făcut primele declarații.

Șerban Huidu, celebrul prezentator de televiziune, a fost implicat într-un accident rutier în București, la intersecția Căii Giulești cu strada Boișoara. Realizatorul TV a recunoscut public că este vinovat de producerea incidentului și a ales să se prezinte la Biroul de Accidente Ușoare pentru a-și asuma responsabilitatea și pentru a colabora cu autoritățile. Într-un interviu acordat postului de televiziune Kanal D, Șerban Huidu a confirmat că a fost vinovat pentru tamponarea în care a fost implicat.

"S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime", a declarat prezentatorul.

Contrar informațiilor inițiale din sursele Poliției, care indicau o amendă de 580 de lei și 3 puncte de penalizare, Huidu a menționat că suma amenzii este de 200 de lei.

Citește și:

„Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, a precizat prezentatorul.

Aceasta nu este prima dată când Șerban Huidu dă dovadă de iresponsabilitate la volan. În 2011, el a fost implicat într-un tragic accident în județul Brașov, soldat cu decesul a trei persoane. Cu toate acestea, Huidu a scăpat, în mod incredibil, de închisoare.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.