Setari Cookie-uri

Eugenia Șerban, o viață chinuită! Actrița a cerut ordin de restricție împotriva propriului ei fiu, dependent de droguri

Eugenia Șerban duce o viață chinuită, iar problemele se țin lanț de actriță. După ce a depășit cancerul, actrița se confruntă cu problemele legate de fiul său, dependent de droguri.

Eugenia Șerban, o prezență cunoscută pe scenele de teatru, dar nu numai, a împărtășit recent o poveste cutremurătoare despre suferința sa și a fiului său, prins în capcana dependenței de droguri. Într-un interviu pentru podcastul „Povești de film” realizat de Mara Bănică, actrița a făcut publice detalii despre lupta ei constantă cu această problemă și despre momentele de neputință și disperare pe care le-a trăit.

La 54 de ani, Eugenia Șerban a traversat deja multe bătălii în viața sa, inclusiv lupta cu cancerul. Cu toate acestea, nimic nu i-a pregătit pentru greutățile pe care le-a întâmpinat odată cu dependența fiului său, Lorans Fawaz Bataineh, în vârstă de 30 de ani.

„Am trecut prin toate stările posibile și imposibile până în ziua în care am ajuns să sun la 112, după 14 ani de chin. Ultimul an a fost cel mai rău. Adică 2023”, povestește actrița în podcastul amintit.

Citește și:

În cadrul interviului, Eugenia a mărturisit că fiul ei a devenit dependent de droguri încă de la vârsta de 16 ani, iar situația a atins punctul critic anul trecut, când a fost nevoită să sune la 112 pentru a-și proteja viața. Acesta a fost momentul în care a cerut ordinul de restricție, un gest de disperare în fața unei situații care părea fără ieșire.

„Acela este un moment de neputință, când nu știi ce să mai faci. Nu mai știi ce să faci și alegi să trăiești. Probabil că azi nu mai eram, nu pentru că el mi-ar fi făcut ceva, ci pentru că nu mai puteam să duc”, a mărturisit ea.

Aceste momente de disperare au culminat cu un preinfarct suferit de Eugenia anul trecut, ca urmare a supărării și a stresului intens.

„Îți vine să-ți iei viața, să nu mai vezi”, a fost mărturia cutremurătoare a actriței, exprimând astfel durerea și suferința pe care le-a trăit în această perioadă tulburătoare.

Citește și:

Deși a trecut prin momente grele, Eugenia Șerban încearcă să rămână puternică și să găsească soluții pentru situația dificilă în care se află. Cu toate că a vândut aproape totul din casă pentru a face față, suferința și disperarea rămân prezente în viața sa, iar lupta sa continuă.

„Ce ți-a vândut din casă?”, a mai întrebat moderatoarea.

„Tot, nu mai contează. Probabil m-aș fi dat și pe mine, numai să știu că de mâine va fi bine”, este mărturia cutremurătoare a actriței.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.