Setari Cookie-uri

Amalia Bellantoni a dat de pământ cu Mirela Vaida. Care a fost reacția prezentatoarei de la Acces Direct

Amalia Bellantoni a făcut câteva declarații dure despre prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida, motiv pentru care oamenii au fost curioși să afle ce are și ea de zis în acest caz. Iată cum a reacționat vedeta!

Multă lume a ajuns să o cunoască pe Amalia Bellantoni datorită aparițiilor sale din cadrul emisiunii Acces Direct. Vedeta a avut o perioadă a vieții sale în care mergea în fiecare ediție în platoul emisiunii de la Antena Stars și nu neagă că i-a plăcut faptul că făcea parte din proiect. De curând, blondina a oferit un interviu în care a vorbit despre întreaga experiență și unde, a avut câteva cuvinte dure de zis despre prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida.

Amalia Bellantoni a început prin a clarifica faptul că ea mergea la Acces Direct, deoarece primea invitații mereu din partea producătorilor sau din partea celor care se ocupau fix de acest aspect. Astfel, ea ajungea să fie prezentă în platou aproape în fiecare ediție, deși la vremea aceea era ocupată și cu un alt proiect căruia i se dedica în totalitate. Apariția sa la Acces Direct aducea un plus de valoarea emisiunii, oamenii urmăreau interesați din fața micilor ecrane și toată lumea era mulțumită.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.