Setari Cookie-uri

Courteney Cox, actrița din Friends, mărturisiri dureroase despre sarcinile pierdute: A fost groaznic să par amuzantă

Courteney Cox, actrița care a interpretat-o pe Monica Geller în Friends, a vorbit despre sentimentele dureroase pe care le-a experimentat o dată cu cele 7 avorturi pe care le-a suferit.

Courteney Cox (58 de ani), actrița care a interpretat-o pe Monica Geller în serialul Friends a suferit o adevărată dramă în timpul filmărilor. Actrița a găsit puterea de a vorbi despre sentimentele dificile pe care le-a experimentat atunci când a suferit 7 avorturi și trebuia să fie cu zâmbetul pe buze în fața camerelor de filmat.

„Îmi amintesc că trecusem printr-un avort spontan. A fost groaznic să par amuzantă‟, a sous actrița într-un interviu din 2004.

Courteney Cox a devenit mamă prin fertilizare în vitro

În 1999, Courteney Cox s-a căsătorit cu actorul David Arquette și împreună au încercat să devină părinți. Din păcate, actrița a suferit 7 avorturi spontane din cauza anticorpilor care atacau fătul. Courtney Cox a făcut atunci mai multe investigații și a aflat că are o mutație a genei MTHFR, o afecțiune care crește riscul apariției cheagurilor de sânge și care pot produce avort spontan.

Actrița a apelat la fertilizarea în vitro pentru a deveni mamă și așa s-a născut fiica ei, Coco Arquette, acum în vârstă de 18 ani.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.