Setari Cookie-uri

Advertorial COLABORAREA VERII: Samsung și BMW anunță parteneriatul local „OVERTAKE THE ORDINARY”

Tehnologia de vârf, designul iconic și redefinirea tiparelor sunt doar trei dintre valorile pe care le împărtășesc Samsung Electronics România și BMW România. Mânați de un obiectiv comun, acela de a aduce noi oportunități iubitorilor de experiențe premium, Samsung și BMW reunesc inovația și excelența cu experiențele dincolo de tehnologie în noua colaborare „Overtake The Ordinary”.

Parteneriatul a fost un pas natural între cele două branduri. Alex Șermet, Coroporate Communication Manager al BMW România, declară:

„Colaborarea cu Samsung în România vine după ce la nivel internațional mărcile sunt mereu aproape – de la un parteneriat în motorsport, la asocieri de tehnologie. Industria auto se află într-o transformare de mari proporţii şi BMW Group caută răspunsurile pentru viitor în automobilul electric, sustenabil şi bazat pe multe soluţii digitale care integrează şi telefonul mobil. Legătura cu Samsung este, în acest context, una foarte naturală.

Atât Samsung, cât și BMW sunt recunoscute pentru abordarea lor inovatoare și pentru portofoliu de produse și servicii care redefinesc constant standardele în industrie.

Ambele industrii, cea tech și cea auto, sunt definite de un spirit dinamic și revoluționar. Simona Panait, Directorul de Marketing al Samsung Electronics România și Bulgaria, descrie acest parteneriat:

Știm că industriile tech și auto sunt printre cele mai dinamice și revoluționare domenii. Într-un peisaj în continuă transformare, este esențial ca brandurile să răspundă cerințelor consumatorilor, să depășească granițele tradiționale și să deschidă noi posibilități prin colaborări creative și parteneriate de excepție. Samsung și BMW împărtășesc pasiunea pentru inovație, tehnologie și design. Aceste valori și atribute definesc universurile celor două branduri și stau la baza unei întâlniri cu oportunități extraordinare.”

Destination Unknown – o experiență dincolo de tehnologie

Parteneriatul local a debutat deja cu proiectul „Destination Unknown”, o inițiativă Samsung în colaborare cu Superspeed. Proiectul a reunit 6 ambasadori de brand (Christina One, Ovidiu Patrascu, Ela Craciun, Cosmin Selesi, Tedereu, Laura Mușuroaea) cu misiunea de a explora o destinație necunoscută cu ajutorul tehnologiei.

Pe lângă folosirea telefoanelor din seria Samsung Galaxy Z pentru documentarea experienței, cei 6 participanți au experimentat în mod direct performanța BMW, testând cele mai exclusive modele ale mărcii germane – BMW Seria 8 Gran Coupe, BMW i7 și BMW iX.

Experiența poate fi urmărită aici:

O vară presărată cu experiențe premium

De asemenea, vara aceasta se anunță încărcată și memorabilă pentru fanii celor două branduri, Samsung și BMW pregătind un calendar comun de evenimente la care participanții se vor putea bucura de experiențe inedite.

Telefoanele flagship Samsung ale seriilor Galaxy S și Galaxy Z vor fi expuse în showroomurile BMW selecționate de la nivel național, oferind pasionaților tech oportunitatea testării capacității smartphone-urilor integrată în drive testingul obișnuit al mașinilor.

Mai multe informații despre parteneriat și evenimentele proiectului: https://www.samsung.com/ro/overtake-the-ordinary/


Kudika
23 Iunie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.