Setari Cookie-uri

VARA ACEASTA VĂ PROPUNEM SĂ VEDEȚI DUBLU: RAS AL KHAIMAH (EAU) ȘI MUSANDAM (SULTANATUL OMAN)

"See Double", noua și inovatoarea campanie de vară creată de Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah și Ministerul Patrimoniului și Turismului din Oman, în colaborare cu grupul OMRAN, invită călătorii să descopere atât emiratul Ras Al Khaimah (EAU), cât și regiunea Musandam (Oman), într-o singură călătorie plină de experiențe în oglindă

Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah (RAKTDA) și Ministerul Patrimoniului și Turismului din Oman, în colaborare cu Grupul OMRAN, au lansat campania "See Double" (Vezi dublu) - prima lor campanie promoțională comună care își propune să atragă vizitatorii să exploreze atât Ras Al Khaimah – Emiratul Naturii, cât și Guvernoratul Musandam, în Oman.

Campania de vară, care leagă cele două destinații, încurajează călătorii să se bucure de distracție, aventură și frumusețe, creându-și astfel o cantitate dublă de amintiri. Un aspect suplimentar demn de menționat este faptul că promoția include oferta „Kids Go Free", adică gratuitate pentru copii, acestă facilitate fiind disponibilă la multe hoteluri și atracții din Ras Al Khaimah și Musandam.

Citește și:

Campania "See Double" (Vezi dublu) a fost oficial anunțată în cadrul Târgului Internațional de Turism din Berlin (ITB Berlin), care se desfășoară în perioada 5-7 martie. Lansarea vine după semnarea unui Memorandum de Înțelegere (MoU) în noiembrie 2023 cu scopul de a desfășura inițiative de promovare și marketing turistic încrucișate, pentru a stimula turismul internațional în Ras Al Khaimah și guvernoratul Musandam.

"See Double" (Vezi dublu) demonstrează argumentat cum călătorii își pot maximiza experiența vizitând două destinații remarcabile aflate la o distanță de doar 90 de minute una de cealaltă. Frumusețea naturală comună a măreților munți Hajar, precum și o bogată istorie și moștenire culturală interconectată promit să captiveze vizitatorii în acestă vară.

Citește și:

Prin asocierea destinațiilor, vizitatorii vor avea oportunitatea de a experimenta dublu, explorând atracții de neuitat precum:

  • 64 km de coastă uimitoare în Ras Al Khaimah și observarea delfinilor în Golful Arabiei, în Musandam
  • Zborul Jais, cea mai lungă tiroliană din lume pe muntele Jebel Jais, și tiroliana din Musandam, cea mai lungă tiroliană peste apă
  • Perlele Suwaidi din Ras Al Khaimah - singura fermă de perle în funcțiune din regiune - și o croazieră tradițională cu bărcile numite dhow în Musandam, ce oferă priveliști ale faimoșilor „fiorzi deșertici"
  • Fortul Dhayah și Fortul Khasab - forturi militare care datează din secolele al XVI-lea și respectiv al XVII-lea
  • Drumetii pe muntele Jebel Jais, cel mai înalt vârf din EAU, și un safari în munții Hajar din Oman
  • Plimbarea palpitantă cu bobul Jais Sledder pe Jebel Jais, cu bilete gratuite pentru copiii cu vârsta de 12 ani și mai mici, la fiecare bilet de adult achiziționat în această vară.

Campania este valabilă între 15 iunie și 15 septembrie și va avea activă promoția „Copiii stau gratuit" la cele mai multe hoteluri și resorturi din Ras Al Khaimah și Musandam.

Citește și:
  • O vară fără pete solare
  • Pantofii must-have pentru această primăvară
  • Iulia Dumitrache, între vioară și balkanic style

H.E Raki Phillips, Directorul Executiv al Autorității pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah, a remarcat: „Campania noastră See Double, în colaborare cu Ministerul Patrimoniului și Turismului din Oman și cu Grupul OMRAN, adună ce este mai valoros din Ras Al Khaimah și Guvernoratul Musandam într-o promoție de vară senzațională. Această efort comun de marketing marchează începutul numeroaselor promoții încrucișate pe care le planificăm cu Sultanatul Oman. Scopul său este să evidențieze atractițiile și experiențele diverse oferite călătorilor internaționali în ambele destinații. Campania este o noiutate în regiune și o dovadă a sinergiei noastre puternice, aliniindu-se la trendul internațional pentru călătorii fără obstacole, fără granițe, și îmbunătățind accesibilitatea și comoditatea pentru călători."

Citește și:

Domnul Haitham Al Ghassani, Directorul General pentru Promovarea Turismului în cadrul Ministerului Patrimoniului și Turismului din Oman, a comentat: "Suntem încântați să dezvăluim prima noastră colaborare cu Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah, care punctează oferta remarcabilă pe care destinațiile noastre o au de oferit familiilor și călătorilor din întreaga lume. De la aventură și sport până la descoperirea comorilor istorice, există ceva pentru fiecare în Musandam și Ras Al Khaimah, iar cum munții și marea rămânând mai răcoroase în timpul verii, acesta este cel mai bun loc în care poți fi."

Ras Al Khaimah și Guvernoratul Musandam se mândresc cu resurse naturale remarcabile, atracții istorice remarcabile, o ofertă culturală bogată și experiențe de aventură în aer liber.

Citește și:

Pentru a afla mai multe vă rugăm să vizitați visitrasalkhaimah.com și să verificați platformele sociale ale Emiratului pe Instagram, YouTube și Facebook.

Pentru a explora ofertele turistice ale Omanului, vă rugăm să vizitați experienceoman.om și să verificați platformele sociale @ExperienceOman pe Instagram, YouTube și Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.