Setari Cookie-uri

Aurelian Temișan nu mai vrea să concerteze pe litoralul românesc: E o dezamăgire totală

Aurelian Temișan este foarte dezamăgit de litoralul românesc, de aceea nu își mai dorește să concerteze la malul mării, dar nici să își petreacă concediul în stațiunile de la Marea Neagră.

Aurelian Temișan a renunțat să mai concerteze pe litotralul românesc, așa cum și-a obișnuit fanii în ultimii ani. Artistul este dezamăgit de condițiile oferite din toate stațiunile de la malul mării și nu își mai dorește să fie chemat la niciun spectacol.

Pentru această vară, Temișan va prezenta Festivalul de la Mamaia, însă nu va mai cânta la teatrele de vară, așa cum fac alți artiști autohtoni.

“O renta, nu știu, dar nu m-am implicat. Concertele, așa cum le vreau eu, cum le simt eu și cum le fac eu, nu au legătură cu litoralul și cu teatrele de vară, care oricum, din toate câte au fost, cred că unul sau maxim două mai funcționează. Vara este a evenimentelor în aer liber, fără costuri, ori eu mă respect ca artist. Publicul când te respectă vine să te susțină cumpărând un bilet. Nu poți să pui preț la bilet vara, când toate concerte sunt gratuite.
Aștept toamna ca pâinea caldă, deși nu îmi doresc să treacă vara atât de repede, ca să mă bucur și eu de vacanță”, a declarat artistul, pentru UNICA.RO.

Citește și:

Nici în ceea ce privește vacanțele, Aurelian Temișan nu mai ia în calcul litoralul românesc. Artistul nu mai vrea să audă de serviciile de la malul mării, mai ales că hotelurile au costuri mult prea ridicate pentru ceea ce oferă.

“E o dezamăgire totală. La serviciile pe care le avem, chiar dacă unele hoteluri au început să arate foarte bine, prețurile hotelurilor sunt mult mai mari față de serviciile pe care ți le oferă în afara hotelului, pentru că nu poți să te duci și să stai doar în hotel. Atunci, dacă încerci să faci un echilibru între ce îți oferă hotelul și ce vezi în afara lui, îți cam vine să pleci”, a mai spus artistul.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.