Setari Cookie-uri

Vedetele în prima zi de școală: Andreea Esca, Alex Velea, Loredana Groza, Smiley și Delia. Le recunoști

Timp, încotro mergi? Clar spre meleaguri noi și glorioase pentru vedetele noastre. Ajunși astăzi nume mari în România, celebrii au pornit în lume ca noi toți, de la școală. Și o mulțime dintre ei au chiar și prima zi importalizată. Iată cum arătau cele mai cunoscute vedete de la noi în cea mai importantă etapă din viață, de la Loredana Groza la Alex Velea sau Andreea Esca.

În urmă cu ceva timp, Alex Velea spunea că nu va uita niciodată prima zi de școală: „Îmi amintesc cu drag prima zi de şcoală şi nu cred că o voi uita vreodată. Ţin minte că deja trecusem prin experienţa «grupei mari pregătitoate» şi de-abia aşteptam să aplic ce învăţasem.

Părinţii au ştiu să mă motiveze mereu, să-mi explice fel de fel de situaţii şi de-aia nu am avut probleme în a mă acomoda foarte repede cu colegii şi cu doamna învăţătoare. Doamna Briciu este cea care mi-a fost mentor în primele două clase.
Apoi a urmat doamna Gulian Aurelia, pe care o plăceam «în secret». Le salut şi le mulţumesc că mi-au îndrumat primii paşi înspre educaţie“, preciza vedeta, conform Adevărul.

Delia, care a fost rebelă de mică, după cum s-a și „dat de gol”, a povestit la „iUmor” că mereu i-a plăcut să fie nonconformistă: „Eram rebelă şi în copilărie, nu este o foarte mare diferenţă. Cred că eram mai băieţoasă, făceam tot felul de tâmpenii, aveam multă energie, eram activă, dar nu cred că am creat probleme prea mari”, a mărturisit Delia.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.