Setari Cookie-uri

Aurelian Temișan nu mai vorbește cu George Burcea, după divorțul actorului de Andreea Bălan:Fiecare are viața lui

După divorțul dintre Andreea Bălan și Gerorge Burcea, nașul celor doi de cununie, Aurelian Temișan, a rămas prieten cu Andreea. Ce s-a întâmplat cu relația dintre el și George Burcea?

Aurelian Temișan și Monica Davidescu i-au cununat pe Andreea Bălan și George Burcea și au botezat-o pe mezina lor, Clara Maria. Din păcate, la doar un an de la nuntă, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns în fața instanței, la tribunal, acolo unde au și divorțat.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au rămas foarte buni prieteni cu Andreea și și-au luat rolul de nași ai Clarei în serios. Ei sunt deja o familie, petrec sărbătorile împreună, ba chiar merg și în vacanțe în această formulă. În ceea ce privește relația pe care Aurelian Temișan o are cu George Burcea, artistul spune că nu și-au mai vorbit și că fiecare este cu propria sa viață.

„Nu ne-am mai văzut, nu ne-am mai sunat, nici George pe noi, nici noi pe el, fiecare are viața lui”, a spus, pentru Playtech Știri.

Citește și:

Ce spune Aurelian Temișan de noul iubit al Andreei Bălan?

Aurelian Temișan știe cât de fericită este Andreea alături de noul ei iubit, tenismenul Victor Cornea. Deși nu l-a cunoscut încă, actorul a mărturisit că ușile casei ale sunt dechise oricând pentru cei doi îndrăgotiți.

„L-am văzut și-n poze, știam de la Andreea de dinainte de Victor, dar nu ni l-a prezentat. Dacă se simte bine, e minunat. Absolut, ușa noastră este deschisă oricând.", a menționat soțul Monicăi Davidescu, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.