Setari Cookie-uri

Advertorial Outdoorz Fest: O combinație perfectă între muzică, distracție, off-road și camping în mijlocul naturii

Outdoorz Fest, cel mai așteptat festival de off-road și aventură, se pregătește să ofere participanților o experiență de neuitat. Între 27 și 30 iulie, la Fundata, va fi despre distracție fără limite, iar Outdoorz Fest aduce în prim-plan și oportunitatea unică de a campa într-un mediu liniștit și autentic, la 1400m altitudine, dar aproape de distracția de la festival.

Cu peste 250 de locuri de campare disponibile în aria festivalului, campingul Outdoorz Fest, numit Outdoorz Camp, este o oază de relaxare și conexiune cu natura. Situat într-un cadru idilic,
între Masivele Piatra Craiului și Bucegi, departe de agitația scenei festivalului, acesta oferă camperilor liniște deplină și o atmosferă naturală deosebită, la 1400m altitudine. Sunt așteptați toți cei cărora le place campingul, să stea la cort, în rulote sau în camper vans pentru că vor avea privilegiul de a petrece nopțile sub cerul liber și înstelat, fiind totodată aproape de festivalul plin de aventură și distracție.
Pe scena Outdoorz Fest 2023 vor urca Spike, Andia, Subcarpați, Tumbe și alți invitați surpriză, care vor asigura distracția în fiecare seară, iar în timpul zilei vor fi diferite activități precum traseele ghidate de off-road, playgroundul de off-road, workshopurile de bushcraft sau de prim ajutor. Participanții vor putea vizita și Outdoorz Expo, unica expoziție de overlanding la 1400m
altitudine, unde se pot vedea set-up-uri de mașini, corturi și echipamente și se va putea povesti cu fiecare expozant despre aventurile și excursiile în care a fost. Desigur, la festival sunt bine-venite familiile, așa că gastronomia locală sau locul de joacă pentru copiii vor fi printre atracțiile din zona de festival.
Să organizezi un festival la 1400m altitudine cu siguranță nu e muncă ușoară, dar ocazia de a accesa un mediu atât de pitoresc și autentic, unde zgomotul orașului este departe, iar bucuria unei atmosfere magice și pline de aventură este atât de prezentă, merită din plin fiecare efort pe care echipa organizatorică îl face.
Outdoorz Fest își așteaptă cu nerăbdare participanții și le oferă o experiență unică în mijlocul naturii, combinând aventura off-road, concerte live, ateliere tematice și multe alte activități captivante. Fiți pregătiți pentru un festival ce aduce o doză maximă de distracție și o conexiune profundă cu natura.
Pentru mai multe informații și detalii despre festival, accesați www.outdoorz.ro
Despre Outdoorz Fest:
Outdoorz Fest (27-30 iulie 2023, la Fundata, Brașov) este un festival anual dedicat off-roadului, aventurii și distracției în natură. Acesta reunește iubitorii de off-road, pasionații de camping și cei care doresc să experimenteze atmosfera magică și adrenalina evenimentelor în aer liber.
Festivalul combină muzica live, atelierele creative, activitățile în natură și multe alte surprize captivante, oferind o experiență de neuitat la 1400m altitudine. Pentru mai multe informații,
accesați www.outdoorz.ro


Kudika
14 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.