Setari Cookie-uri

Dj Harra, despre relația cu Cătălin Cazacu: Ca o glumă proastă așa, îl recomand...

Dj Harra a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță despre relația de iubire pe care a avut-o cu fostul iubit al Ramonei Olaru, Cătălin Cazacu.

Dj Harra a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea sa, acolo unde a acceptat provocarea sosurilor iuți. Așa cum era de așteptat, dezvăluirile incendiare nu s-au lăsat așteptate, astfel că Dj Harra a făcut afirmații care i-au luat prin surprindere pe urmăritori.

Cătălin Măruță a întrebat-o pe Dj Harra care sunt cei mai buni bărbați la pat, din showbiz-ul românesc.

„Poți face un top trei al bărbaților din showbizul românesc, cei mai buni la pat?”, a întrebat-o prezentatorul tv pe Dj Harra.

Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară, iar aceasta a vorbit despre fostul iubit al Ramonei Olaru, Cătălin Cazacu.

„Mă voi opri la unicul și singurul Cătălin Cazacu, pentru că este singurul de care am avut parte. Nu e singurul meu iubit, dar e singurul din zona showbizului. Ca o glumă proastă așa, îl recomand. Cătălin e un băiat minunat.[...] Cam un an ne-am tatonat așa. Ba da, ba nu. Mă rog, era și o perioadă a mea de tranziție și a lui."

Citește și:

Cine este Dj Harra

Dj Harra a devenit cunoscută publicului după ce a început să mixeze muzică la bustul gol. Pe numele său real, Dana Neacșu, a renunțat la meseria de dj, iar acum este organizator de evenimente.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.