Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai sexy partenere ale fotbaliștilor în 2023

Fotbaliștii din campionatele de top ale Europei și nu numai sunt recunoscuți pentru importanța pe care o acordă în alegerea partenerei de viață.

Până la urmă, stilul exclusivist pe care îl adoptă și milioanele de euro din conturi au nevoie de o femeie pe măsură.

Evenimentele importante precum finala UEFA Champions League, finala Campionatului European sau finala Campionatului Mondial deseori atrag priviri și la tribunele oficiale, nu doar în teren. Așadar, care sunt cele mai sexy partenere ale fotbaliștilor în 2023?

Cristiano Ronaldo, campion pe teren și în afara lui

Încă de pe vremea în care evolua la Manchester United, Cristiano Ronaldo era zărit cu femei de nota 10 în afara terenului de fotbal. O bună bucată de vreme, atacantul lusitan a format un cuplu cu Irina Shayk – un celebru model din Rusia.

Cei doi însă nu s-au mai înțeles, iar CR7 s-a refugiat în brațele frumoasei Georgina Rodriguez – care este considerată drept cea mai sexy parteneră a unui fotbalist în 2023. Aceasta este mai mereu prezentă la meciurile sale, fiind alături de el și în Arabia Saudită, după transferul la Al Nassr.

Citește și:

Georgina s-a născut pe data de 27 ianuarie 1994 în Argentina, la Buenos Aires. Aceasta a crescut alături de părinții ei Ana Maria Hernandez și Jorge Rodriguez, dar și împreună cu sora ei – Ivana Rodriguez. Povestea de dragoste între cei doi este demnă de o ecranizare la Hollywood.

Cristiano Ronaldo a întâlnit-o pe Georgina în 2016, atunci când își făcea cumpărăturile într-un magazin Gucci. A fost o dragoste la prima vedere și un moment care i-a schimbat definitiv cariera argentinienei. Cei doi au împreună o fetiță – Alana Martina dos Santos Aveiro – născută pe 12 noiembrie 2017. Din păcate, aceștia au pierdut și un băiat la naștere.

Recent s-a vehiculat o potențială separare între Ronaldo și Georgina, însă zvonurile din câte se pare au fost false. În prezent, Georgina Rodriguez este un superstar pe Social Media și are un reality show pe Netflix – denumit ”I Am Georgina”.

Citește și:

Oriana Sabatini ocupă locul secund

Oriana Gabriela Sabatini Fulop este o altă nevastă din fotbalul mare, ce provine din Argentina. Născută pe 19 aprilie 1996, Oriana formează un cuplu cu fostul coleg al lui Cristiano Ronaldo de la Juventus – Paulo Dybala. Aceasta a urmat drumul părinților săi – care sunt actori – însă pe lângă această meserie, Oriana Sabatini este model și a început o carieră în muzică. Peste 6 milioane de oameni o urmăresc în prezent pe frumoasa parteneră de viață a lui Paulo Dybala.

Pe locul 3 în topul fotbaliștilor cu cele mai sexy partenere de viață, se află Alex Oxlade-Chamberlain. Mijlocașul celor de la Liverpool formează un cuplu cu Perrie Edwards, o cântăreață originară din Marea Britanie. Aceasta s-a născut la data de 10 iulie 1993 și a crescut în South Shields – alături de părinții Debbie Edwards & Alexander Edwards. Perrie are un frate pe nume Jonnie Edwards și o soră – Caitlin Edwards.

Citește și:

Printre partenerii de viață ale cântăreței din Marea Britanie se numără și Zayn Malik – membrul celebrei trupe One Direction. Aceștia au fost împreună între 2011 și 2015. La doar un an distanță, Perrie Edwards l-a cunoscut pe Chamberlain, cel cu care formează un cuplu în prezent.

Alvaro Morata și Alice Campello – unul din cuplurile cele mai apreciate din Spania

Alvaro Morata tocmai a semnat prelungirea contractului cu Atletico Madrid, echipă aflată din nou pe poziția a 3-a în topul favoritelor la pariuri online pentru câștigarea trofeului în La Liga, după „titanii” Real Madrid și FC Barcelona.

Alături de Alvaro Morata la Atletico Madrid, dar și în viața de zi cu zi, este fermecătoarea Alice Campello. Nevasta atacantului spaniol este născută pe data de 5 martie 1995. Frumosul model italian s-a născut în Veneția, Italia. Alice este un model și un designer vestimentar, însă ținând cont de cei peste 3 milioane de urmăritori activi pe Instagram – a început și o carieră de influencer.

Citește și:

Din câte se pare, relația celor doi a început chiar pe Social Media, atunci când Alvaro Morata i-a lăsat un comentariu italiencei. Morata și Campello au trecut la pasul următor destul de repede, căsătorindu-se în 2017.

Tot din LaLiga provine un alt fotbalist cu o parteneră de viață superbă, ce completează top 5. Este vorba de Ilkay Gundogan și Sara Arfaoui. Modelul italian urmează să se mute alături de internaționalul german la Barcelona, după transferul acestuia în prima ligă iberică. Până acum, relația acestora a fost una privată și din câte se pare povestea de dragoste a început în primăvara anului 2021.

Shakira este una din mențiunile ce merită făcute, chiar dacă în 2023 nu are o relație cu vreun fotbalist. Frumoasa cântăreață columbiană a format un cuplu cu fostul fundaș central Gerard Pique – din 2011 și până în 2022.

Citește și:

foto unsplash

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.