Setari Cookie-uri

Cum să spui adio supraîncălzirii mansardei vara: VELUX redefinește controlul căldurii cu soluții la prețuri accesibile

Toată lumea a așteptat vara cu nerăbdare pentru a profita de soare, dar când acesta devine prea intens, care este cea mai bună soluție pentru a controla căldura? De la începutul verii, oamenii încep să caute răcoarea și umbra, esențiale pentru confortul din propriile locuințe.

Rulourile exterioare parasolare opace, schimbă jocul și pot veni în ajutor pentru a face față căldurii toride. Acestea reduc căldura care pătrunde în casă cu până la 96%. VELUX oferă o garanție de 5 ani la rulourile și roletele exterioare, dar și la produsele exterioare motorizate, pentru transformarea mansardei într-o oază de liniște și confort, în care te poți relaxa sau lucra fără a ține cont de canicula de afară și fără a fi nevoie să îți epuizezi toate resursele financiare. Descoperă mai jos toate avantajele pe care le aduc!

Învinge căldura cu noua soluție VELUX

Pentru a-ți menține mansarda la o temperatură plăcută, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să previi supraîncălzirea acesteia. Acest lucru se poate face fie prin aerisirea în primele ore ale dimineții sau în timpul nopții, când temperatura este mai scăzută, fie prin blocarea căldurii care poate pătrunde în încăpere. Rulourile exterioare parasolare opace sunt special concepute pentru a menține mansarda la o temperatură potrivită chiar și în cele mai călduroase zile de vară. Mai mult sunt o soluție de protecție termică considerabilă, compatibilă cu fiecare fereastră VELUX produsă până acum. Iar pentru a te asigura că mansarda ta rămâne un loc răcoros și plăcut, VELUX vine în ajutor cu o ofertă specială pentru rulourile exterioare parasolare opace, care pot fi achiziționate la un preț special în această vară.

Calm incomparabil și un climat interior perfect

Există activități pe care, de cele mai multe ori, preferi să le desfășori într-o atmosferă liniștită, departe de lumina puternică a zilei. Cum ar fi să te destinzi într-o după-amiază cu o sesiune de film în familie sau să te odihnești pe canapea într-o duminică dimineața. Cu rulourile exterioare parasolare opace, poți fi sigur că lumina nu te va deranja în timpul perioadelor de repaus și odihnă. Rulourile exterioare parasolare opace cu acționare solară blochează lumina pentru a crea o ambianță plăcută în care îți poți reîncărca bateriile. Astfel, vei simți că ai propriul sanctuar de relaxare pe tot parcursul anului, deoarece acestea oferă izolația potrivită pentru a-ți menține mansarda la o temperatură confortabilă, chiar și în timpul iernii.

Montaj foarte simplu

Probabil că până acum te-ai confruntat frecvent cu instrucțiuni manuale care ți-au dat bătăi de cap, dar cu rulourile exterioare parasolare opace acest lucru nu se va mai întâmpla. Acestea au un proces de montaj simplu, astfel că le vei avea gata montate înainte ca soarele să atingă punctul maxim de strălucire.

Durabilitate

Odată ce rulourile exterioare parasolare opace sunt montate, acestea rămân pe fereastra ta de mansardă pentru o perioadă nelimitată, în funcție de preferințele tale. VELUX a supus aceste rulouri exterioare la teste riguroase în cele mai aspre condiții meteorologice, pentru a se asigura că sunt pregătite să facă față oricărui capriciu al vremii. Astfel, au fost testate pentru a face față la degradarea UV și la căldură, la deformarea prin contracție și la apariția aspectul curbat. Mai mult, ele sunt construite pentru a rezista cel puțin 10 ani, atfel încât să te poți baza pe performanța lor optimă pe tot parcursul anului, nu doar vara.

Rulourile exterioare parasolare opace sunt confecționate dintr-o țesătură rezistentă la lumină, formată din poliester cu acoperire din PVC pe ambele fețe. Rezultatul? O soluție de lungă durată care blochează căldura, lumina și zgomotul. În plus, țesătura din poliester este întărită cu lamele orizontale din aluminiu lăcuit, ceea ce îi conferă o rezistență sporită la orice vreme se ivește.

Gata cu zgomotul produs de ploaie

Temperatura interioară ideală și întunericul sunt două lucruri de care ai nevoie pentru a te odihni eficient, dar zgomotele neplăcute de afară pot totuși să strice aceste momente. Sunetele, în mod obișnuit liniștitoare, ale ploii pot deveni uneori copleșitoare, mai ales când se aud în mansardă, dar rulourile exterioare parasolare opace VELUX au grijă de odihna ta. Rulourile exterioare contribuie la reducerea zgomotului produs de picăturile de ploaie, permițându-ți să te bucuri de o atmosferă liniștită.

Integrarea soluțiilor pentru casa inteligentă

Casele inteligente sunt tot mai populare și în creștere constantă, deoarece oferă o soluție convenabilă și ecologică pentru menținerea confortului. De aceea, rulourile exterioare parasolare opace VELUX sunt compatibile cu soluțiile inteligente VELUX de control al casei, cum ar fi VELUX App Control și VELUX ACTIVE with NETATMO. Soluțiile VELUX pot fi integrate fără probleme în configurația caselor inteligente pentru un confort deplin și pot asigura anumite avantaje rulourilor exterioare cu acționare solară. Totodată, soluțiile VELUX ACTIVE with NETATMO monitorizează automat calitatea și temperatura aerului și asigură un climat interior proaspăt și sănătos.

Fiecare set de rulouri exterioare parasolare opace vine echipat cu un întrerupător de perete pregătit pentru utilizare, oferind un control complet prin simpla apăsare a unui buton. Cu un design elegant, carcasa subțire conferă un aspect sofisticat, în timp ce funcționarea sigură și silențioasă oferă sentimentul că utilizezi un produs de înaltă calitate la deschiderea sau închiderea rulourilor.

Deci, vei continua să îți faci griji în legătură cu prognoza meteo din acest an sau vei rămâne cool și confortabil în orice situație?


Kudika
20 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.