Setari Cookie-uri

Ce relație are Mădălin Ionescu cu fiica sa? Ștefania s-a mutat de acasă: Numai la asta îmi zboară gândul…

Mădălin Ionescu a discutat despre relația pe care o are cu fiica sa, Ștefania, în vârstă de 26 de ani, după ce tânăra a ales să se mute de acasă.

Mădălin Ionescu a fost recent întrebat despre relația sa cu fiica lui cea mare, Ștefania, care a împlinit 26 de ani și care nu mai locuiește cu el și cu familia sa. Înainte de căsătoria sa cu Cristina Șișcanu, prezentatorul tv a fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu, cu care are doi copii: Ștefania și Filip. După divorțul lor, ambii copii au rămas sub custodia lui Mădălin Ionescu. Cu actuala sa soție, au o fiică pe nume Petra, astfel că familia lor este una numeroasă și plină de iubire.

În ceea ce o privește Ștefania, tânăra a absolvit facultatea în 2019 și de atunci și-a construit propriul său drum în viață. Ea nu mai locuiește cu tatăl ei și cu familia acestuia, ci împreună cu iubitul său. Despre relația sa cu fiica cea mare, Mădălin Ionescu a declarat:

Citește și:

"Ce Dumnezeu relație să am cu Ștefania? E fiică-mea, sunt taică-so. Pe bune? Are 26 de ani fata, face, încă nu a făcut. Stă cu iubitul, ne vedem de câte ori se poate, adică destul de des în raport cu preocupările pe care le avem și unii, și alții, că și ei au niște job-uri foarte solicitante. Chiar mai devreme a vorbit Cristina cu ea."

Fanii au continuat să pună întrebări, inclusiv cu privire la posibilitatea de a deveni bunici, iar Mădălin Ionescu a răspuns cu umor: "Numai la asta îmi zboară gândul…"

În urmă cu câteva luni, familia lui Mădălin Ionescu a trecut prin momente dificile, atunci când Cristina Șișcanu a primit mesaje jignitoare în mediul online, iar ea a reacționat ferm, apărându-și familia.

Citește și:

„Ca de obicei, sunt și persoane care, nu știu cum să le spun, sunt malformate sufletește. Nu poți să gândești, cu atât mai mult să spui ceva de genul ‘De ce l-ați luat pe handicapatul ăla cu voi?’ Exact așa a sunat unul dintre comentarii! Să vă fie rușine! Sunteți de toată jena! Și au mai fost comentarii. Că ‘de ce îl cărați cu voi pe Filip’, că ‘de ce îl postați?’ Știți ce? Nouă nu ne e rușine cu Filip. Este copilul nostru! NU sunteți oameni cei care lăsați astfel de comentarii! Nu sunteți oameni, aveți un suflet negru, schingiuit. (…)

Aveți mari probleme, mari carențe! Mari probleme sufletești și de educație. Încă o dată vă spun – nouă nu ne e rușine cu Filip. Așa cum postăm cu Petra, așa postăm și cu Filip. Așa cum mergem cu Petra în public și cu Ștefania, așa mergem și cu Filip. Este copilul nostru și este un copil normal. Mult mai normal decât mulți dintre voi! Mă refer la cei care aveți astfel de răutăți. N-am ce să vă spun decât – să vă fie rușine! Degeaba trăiți pe acest pământ!” – a fost mesajul Cristinei Șișcanu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.