Setari Cookie-uri

Ritual de Lună Plină în Berbec: Sufletul tău are nevoie să ierți și să lași trecutul în spate

Ritualul de iertare în timpul Lunii Pline este un instrument puternic pentru a renunța la trecut și a face loc fericirii și energiei pozitive în viața ta. Amintește-ți că iertarea nu este un eveniment unic, ci o adevărată călătorie. Pe măsură ce continui să practici iertarea în viața ta, vei descoperi că devii o fire mult mai puternică, plină de compasiune și că vei atrage mai des fericirea pe care o meriți. 

Luna Plină de pe 29 septembrie este prima Lună Plină a toamnei și aduce cu ea o invitație de a lăsa în spate tot de a fost, de a ierta oamenii care ne-au greșit și de a învăța să mergem mai departe și să fim fericiți cu ceea ce avem în momentul prezent.

Luna Plină are loc în zodia Berbec, ceea ce înseamnă că pasiunea, dorința de acțiune, creativitatea și inspirația sunt accentuate. Această perioadă este una benefică pentru toată lumea, ajutându-ne să ne pregătim pentru tot ce urmează să se întâmple.

Avem șansa să înțelegem mai bine ceea ce simțim, să ne vindecăm cu adevărat de rănile emoționale și să ne maturizăm pentru a ne putea continua drumul în această viață.

Îmbrățișează schimbarea din viața ta

Ritualul de iertare în timpul Lunii Pline este un instrument puternic pentru a renunța la trecut și a face loc fericirii și energiei pozitive în viața ta. Amintește-ți că iertarea nu este un eveniment unic, ci o adevărată călătorie. Pe măsură ce continui să practici iertarea în viața ta, vei descoperi că devii o fire mult mai puternică, plină de compasiune și că vei atrage mai des fericirea pe care o meriți.

Citește și:

Luna Plină, cu ciclul său mereu prezent de reînnoire, este un semn constant că schimbarea este posibilă și că zile mai frumoase urmează pentru cei care aleg să renunțe, să ierte și să meargă mai departe cu viețile lor.

Ritual de Lună Plină în Berbec: Fericirea vine în momentul în care ierți și lași trecutul în spate

Pasul 1: Începe ritualul

În seara în care răsare Luna Plină, găsește un loc liniștit, în care să nu te deranjeze nimeni. Stai cât mai confortabil (indicat să fii în fund, pe podea - sau chiar pe pământ, dacă stai la casă), închide ochii și inspiră și expiră profund pentru un minut.

Pasul 2: Vizualizează puterea lunii

Cu ochii închiși, vizualizează pas cu pas cum lumina puternică a Lunii pătrunde direct în tine - trece de piele și ajunge în sufletul tău pentru a îți spăla și a îți purifica spiritul.

Citește și:

Pasul 3: Scrie o scrisoare de iertare

Ia-ți jurnalul sau o foaie de hârtie și un instrument de scris și scrie o scrisoare persoanei sau persoanelor pe care vrei să le ierți. Pune-ți sufletul în acele rânduri, exprimă-ți sentimentele în mod onest și autentic. Nu vei trimite niciodată această scrisoare - este doar pentru vindecarea și eliberarea ta. Așadar, încearcă să fii sinceră și să spui în detaliu tot ceea ce simți.

Pasul 4: Eliberează-te de durerea pe care o ții în inima ta

După ce ai scris scrisoarea, impacheteaz-o și ține-o în mâini. Simte greutatea emoțiilor pe care le-ai menționat în ea. Când ești gata, rupe scrisoarea și pune toate rămășițele într-un vas mai adânc. Dă-i foc (cu grijă!). Privește cum focul transformă scrisoarea ta în cenușă și vizualizează cum astfel te eliberezi de toată durerea, de așteptări, de nemulțumiri, de trecut. Pe măsură ce scrisoarea dispare în fața ochilor tăi, sufletul tău este eliberat de poverile grele pe care le purta.

Citește și:

Pasul 5: Aprinde o lumânare

Aprinde o lumânare. În timp ce privești dansul focului, imaginează-ți cum lumina iertării se răspândește în tine și în jurul tău, risipind întunericul și toate emoțiile negative pe care le-ai ascuns în inima ta.

Pasul 6: Meditează

Concentrează-te pe clipa de acum și gândește-te la actul de iertare pe care l-ai făcut și la modul în care acesta îți oferă puterea de a lăsa trecutul în urmă, de a merge mai departe cu viața ta și de a primi fericirea adevărată. Vizualizează cum îți construiești un viitor plin de bucurie și pozitivitate.

Pasul 7: Încheie ritualul

Când te simți pregătită, mulțumește-i Lunii pentru energia ei și Universului pentru tot sprijinul pe care ți-l oferă. Stinge lumânarea gândindu-te la faptul că ai făcut un pas semnificativ către vindecarea ta și către atragerea fericirii în viața ta.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.