Setari Cookie-uri

Cristina Șișcanu i-a luat apărarea lui Filip și a răbufnit în mediul online: Nouă nu ne e rușine cu Filip. Este copilul nostru!

Cristina Șișcanu a avut o reacție furibundă, după ce mai mulți internauți i-au lăsat comentarii jignitoare la video-urile cu Filip.

Cristina Șișcanu se află în aceste momente la mare, alături de soțul ei, Mădălin Ionescu, Petra, fetița celor doi, și Filip, băiatul prezentatorului tv din căsnicia anterioară. Vedeta a împărtășit cu internauții momentele frumoase din vacanță, iar pe lângă comentariile apreciative, Cristina Șișcanu a primit și jigniri vizavi de Filip.

Reacția jurnalistei nu a întârziat să apară, astfel că vedeta le-a adresat un mesaj tuturor celor care au scris comentarii urâte la video-urile cu Filip.

„Suntem la mare. Este a doua zi când am ieșit pe plajă. Am făcut postări drăguțe aici, pe Facebook. Am primit foarte multe comentarii frumoase. Oamenii ne urează vacanță frumoasă și așa mai departe, vă mulțumim din suflet. Însă, ca de obicei, sunt și persoane care, nu știu cum să le spun, sunt malformate sufletește. Nu poți să gândești, cu atât mai mult să spui ceva de genul «De ce l-ați luat pe handicapatul ăla cu voi?» Exact așa a sunat unul dintre comentarii! Să vă fie rușine! Sunteți de toată jena! Și au mai fost comentarii. Că «De ce îl cărați cu voi pe Filip», că «de ce îl postați?» Știți ce? Nouă nu ne e rușine cu Filip. Este copilul nostru! Nu sunteți oameni cei care lăsați astfel de comentarii! Nu sunteți oameni, aveți un suflet negru, schingiuit! Genurile de persoane care se bagă și analizează situațiile din familiile altora, ale persoanelor publice sau mai expuse, ar fi spus, dacă mergeam într-o deplasare unde Filip nu era, că de ce nu îl luam cu noi, că de ce îl lăsăm acasă.

Citește și:

Când îl luăm, apar astfel de comentarii, de-a dreptul inumane. Eu nu vreau să am genul acesta de persoane în comunitatea mea, le dau block, apar altele și așa mai departe. Ce pot să vă spun este că degeaba sunteți pe fața pământului, degeaba! Cum puteți să gândiți așa și cum puteți să lăsați astfel de comentarii?", a spus vedeta.

Cristina Șișcanu a continuat și a mărturisit că le va da block tuturor celor care îl jignesc pe Filip și care, din lipsă de educație, aruncă cu astfel de vorbe pe social media.

"Lucrurile acestea se întâmplă din cauza răutății și a lipsei de educație. Dacă cei care au lăsat astfel de comentarii consideră că o persoană specială, o persoană care are un anumit tip de handicap, trebuie închisă în casă undeva, să nu o vadă nimeni de rușine, eu nu am ce să vorbesc cu ei.

Citește și:

Mari probleme sufletești și de educație. Încă o dată vă spun – nouă nu ne e rușine cu Filip. Așa cum postăm cu Petra (n.r. – fata Cristinei cu Mădălin, în vârstă de 6 ani), așa postăm și cu Filip. Așa cum mergem cu Petra în public și cu Ștefania, așa mergem și cu Filip. Este copilul nostru și este un copil normal. Mult mai normal decât mulți dintre voi! Mă refer la cei care aveți astfel de răutăți. N-am ce să vă spun decât – să vă fie rușine! Degeaba trăiți pe acest pământ!”, a fost mesajul Cristinei Șișcanu pentru cei care l-au jignit pe fiul lui Mădălin Ionescu, pe care îl iubește enorm.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.