Setari Cookie-uri

Alex Velea a ajuns la Penitenciarul Jilava! Ce experiență a trăit artistul: Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru ce am

Alex Velea a petrecut câteva zile la Penitenciarul Jilava, iar experiența l-a marcat profund! Ce spune artistul despre momentele trăite după gratii?

Alex Velea a petrecut câteva zile în Penitenciarul Jilava pentru a filma pentru noul său film "Băieți Deștepți". Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, el a dezvăluit cum a fost experiența sa la filmările din închisoare și a oferit detalii despre personajul său.

Filmul "Băieți Deștepți" este o producție românească de acțiune-comedie, regizată de Igor Cobileanski, în care Alex Velea interpretează rolul principal. Pelicula are ca temă centrală viața unui "băiat rău" care se luptă pentru a supraviețui în penitenciar. Din distribuție mai fac parte Ruby, Olimpia Melinte, Vali Vijelie, Johny Romano, Silviu Mircescu, Dan Bursuc și alții.

Pelicula urmărește povestea a trei polițiști suspendați care sunt readuși la datorie pentru a investiga un baron local al drogurilor, iar în mijlocul acțiunii se dezvoltă o surprinzătoare poveste de dragoste între personajul lui Alex Velea și Lara, mâna dreaptă a traficantului.

Citește și:

"Experiența… a fost ceva inedit. O parte din "Băieți Deștepți" s-a filmat în Penitenciarul Jilava. Și pentru câteva zile, ore bune le-am petrecut acolo. Când sunt pus în această ipostază, de actor (deși mai am mult de învățat până să am acest merit, să mă pot numi și așa), sunt emoționat și încerc să mă autodepășesc la fiecare scenă. Vreau să confirm că am potențial și să-i conving pe cei ce m-au ales că au luat o decizie înțeleaptă dându-mi rolul.", a declarat artistul, pentru sursa citată mai sus.

Artistul a vorbit și despre personajul său din film, pe care l-a descris ca fiind "un bad boy cu valențe de băiat valabil" și care se confruntă cu diverse situații din cauza mediului în care ajunge - pușcăria. Alex Velea este încrezător că publicul va aprecia personajul său.

Citește și:

Filmul "Băieți Deștepți" urmează să fie lansat în cinematografele din întreaga țară începând cu data de 13 octombrie, iar fanii lui Alex Velea așteaptă cu nerăbdare să îl vadă într-un nou rol captivant pe marile ecrane.

Iubitul Antoniei are planuri mari cu cariera sa și speră să ajungă acolo unde își dorește. Totuși, cea mai mare împlinire a sa rămâne familia.

„Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru ce am. Tot ce-mi doresc e ca familia mea să fie bine, să fim sănătoși și să avem putere de muncă, inspirație și ambiție măcar ca până acum. Asta vă doresc și vouă. Ne vedem la film!”, a adaugat Velea.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.